Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lubrikanti

Marketing

SVE O LUBRIKANTIMA I KAKO GA PREPOZNATI NA ULICI?

Vjerojatno se pitate "zasto Lubrikanti", "jesam li ja dostojan tog naziva" i "zasto Hrvatska uvozi papirnate maramice iz Makedonije"???
Odgovori:
1.zbog toga sto nam se tako prohtjelo.
2.testirajte svoju lubrikantnost na slijedeci nacin:ukoliko vam se prigodom navlazivanja kaziprsta dok okrecete stranice svog omiljenog dnevnog lista NIKAD nije dogodilo da je prst ostao suh- CESTITAMO!!!!ODGOVOR JE VELIKO DA! VI STE LUBRIKANT!
3.vjerujemo da je to iz istog razloga iz kojeg pekinezer spada u pasmine pasa, bok uz bok hrtu i buldogu.taj razlog se, prema nasim procjenama, najvjerojatnije krije u Da Vincijevom kodu.

Ukoliko ste stanovnik Vatikana, zao nam je, vasi vlastodrsci drze da takav kod ne postoji.
No, svi mi sretnici, zitelji ostatka poganskog svijeta, slobodno se mozemo upustiti u avanturu zvanu dekodiranje.sretno!

Sljedece vase pitanje bavit ce se prepoznavanjem kolege Lubrikanta na prepunom trgu, koji su karakteristicni za Hrvatske gradove.
Pokusajte sljedece; svoju "metu" natjerajte u skripac.Pogledajte njen ili njegov kaziprst(vec ste vjerojatno shvatili da je on glavna okosnica nase price) i pomno se fokusirajte.Ukoliko vas zasljepljuje odbljesak suncevih zraka s njegove vlazne povrsine, vi ste jedan od sretnika koji je ulovio Lubrikanta na javnom mjestu!
Naime, vecina Lubrikanata kronicno boluju od agorafobije, te se rijetkost njihovog pojavljivanja na otvorenom prostoru usporeduje onom od Jetija, Nessie i zadnjeg desetljeca zivota Grete Garbo.

Fizicki izgled tipicnog Lubrikanta:
1.trom hod
2.nedostatak modnog ukusa (npr.zanimljive kombinacije zelenog samta i viskoze, francuskih beretki, americkih koledzica i neizostavni plasticni karanfili koji proviruju iz gotovo svake rupice na nasoj odjeci).
3.anemicno lice popraceno brojnim poslijedicama preosjetljivih lojnih zlijezda
4.lubrikante u cvijetu mladosti krase brojne modrice uzrokovane prejakim "grljenjem" razrednih kolega.
5.Lubrikanti su obicno sami, doimlju se nesigurni na nogama i preplaseni, te vole zuriti u anatomski korektne lutke u izlogu kakvog ducana

Psihicki portret tipicnog Lubrikanta:
1.panican strah od majcinske figure, kako rekosmo, otvorenog prostora i svega sto je proizvedeno u Svedskoj (o tome cemo detaljnije u jednom od slijedecih postova)
2.gutanje knjiga-doslovno i metaforicki.Naime, mnogim lubrikantima okus stare celuloze predstavlja oralnu fiksaciju
3.glazbeni ukus varira-od stihova Japanskih dance prvaka do Urugvajskog grunge/folklora
4.vecina Lubrikanata osjeca neizdrzivu odbojnost prema hrani u obliku geometrijskih likova(pekare su BIG NO!-krafne, bureci i slanci izbezumit ce svakog Lubrikanta do stadija totalne neuracunljivosti i patoloskog bijesa)
5.predmeti njihove pozude vecinom su likovi Star Treka, Dosjea X, kao i voditelji "Dobrog jutra Hrvatska", te nezaobilazna Hloverka Novak-Srzic.
6.kad vide dimnjacara, prime se za gumb

Prepoznali ste se kao jedan od nas?
Netko koga znate je Lubrikant?
Sumnjate u lubrikantske sklonosti vase djece, partnera ili gospodje na kiosku?
NE BOJTE SE! PISITE NAM O SVOJIM SUMNJAMA, STRAHOVIMA I NEDOUMICAMA.

Kao sto je najavljeno u Inicijacijskom postu, pisat cemo o mnogocemu, no jedna od nasih misija je i poboljsanje stanja Lubrikanata u Hrvatskoj, te konacno dobivanje statusa nacionalne manjine (ako moze bracni par M'ngoko iz Tanzanije, e pa mozemo i mi!)
Usput receno, hvala gospodji Lndayi M'ngoko na doniranom racunalu- bez nje, ovaj blog ne bi postojao.U znak zahvale, radit cemo na tanzanijskom prijevodu ovog bloga.
a sada na posao...


Post je objavljen 08.03.2006. u 00:04 sati.