[dnevniQ]
Pregled vijesti za 5.3.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 5.3.

» Na stranu što ja ovod ponekad piškim po superherojima i ostalim najamnim stripovima … Da me pale kao što su me u jednom času palili, zanimalo bi me što su smislili za "52", DC-ev godinu dana dug "event" o svijetu bez Supermana, Batmana ili Wonder Woman. Black Adam je potencijalno zanimljiv, a stranica s Questionom skoro pa navlakuša … Ali nekako sumnjam, je li, da će cijeli projekt biti tako zanimljiv. Nema veze, "sneak peak" vam je ovdje.

» S jedne geek teme na drugu: fanovi su, koliko da zamjene mjesta, tražili profesinalce da njima postave pitanja. i odgovorili su s dostojnošću, ozbiljnošću i humorom. A možete doznati i kako se upucavati Klingonki.

» Treća geek tema, tko nas ionako čita nedjeljom? Daklem, ljudi s puuuno vremena su uspoređivali avatare s nekog foruma sa sličicama iz stripa. Nije bitno objašnjenje, bitan je vizualni udar na mozak.

» Skoro pa ozbiljno: povodom filma "Brokeback Mountain" raspravlja se i o popularnosti yaoi ("dječaci ljube") mangi u Japanu. Argument kojega nude nije ništa novo, ali ako ga niste prije pročitali …

» No, kad smo kad vizualnog udara na mozak: na blogu Jima Leeja imate sliku Esada Ribića s nedavne konvencije. fotošopiranu u Hulka. Rekao sam lijepo u Q-u, Esad je jedina istinska zvijezda hrvatskoga stripa po onom mjerilu da je on sam zanimljiviji od onoga što radi.

(mcn)


Post je objavljen 05.03.2006. u 14:43 sati.