Nakon godina predanog rada i beskompromisnih istrazivanja znanstvenici s Futilnog instituta za futilne stvari i slicne pojave su napokon dosli do revolucionarne metode koja ce donijeti bjesomucne osmjehe na lica svih vegetarijanaca, ljubitelja zivotinja i zivota, ukratko veselje za sve dobre ljude! Radi se naime o metodi koja je direktno primjenjiva u praksi i visoko komercijabilna, sto ce reci prilagodjena zahtjevima slobodnog trzista. Dakle svi znamo da vegetarijanci zapravo ZELE jesti meso, ali im je kao zao sto zivotinje moraju za njihov uzitak platiti zivotom i krajnje bolnim VADJENJEM SLATKIH, O PRESLATKIH OCIJU. Novootkrivena tehnika ne samo da ce sprijeciti ovakva nedjela nego ce i zbliziti spomenutog mesojeda s njegovim plijenom na jednoj krajnje produhovljenoj razini.
Iako ste vjerojatno naslutili o cemu se radi, radi kompletnosti i potpune jasnosti svaki korak ovog spektakularnog postupak ce biti detaljno opisan. Dakle postupak slijedi:
1. Biljojedu posebno uzgojenom u tu svrhu se uz lokalnu anesteziju i u ugodnom ambijentu zacinjenom CDom s kojeg svira Severinina muzika potpuno bezbolno odstrani (za pocetak) jedan ud ili neki drugi jestivi i ukusni a zivotinji za zivot ne nuzno potrebni dio tijela (naravno osim OCIJU, O PRESLATKIH OCIJU).
2. Vrhunski gurmanski strucnjak meso dobavljeno na nacin opisan u koraku jedan pripremi na nacin da bude onako, da oblizes prste.
3. Osakacenog, ali sretnog i prposnog, biljojeda se uredi: opere ga se, rane se zasiju i povezu, da mu se JOS DROGE, poceslja ga se i ukrasi snalama, masnama i sandalama.
4. Covjek-mesojed u jednom ugodnom ambijentu (da, pogadjate, ovaj ambijent je podjednako, ako ne i ugodniji od onoga opisanog u 1. koraku) konzumira obrok pripremljen tijekom izvodjenja 2. koraka, a u isto vrijeme ima priliku promatrati, pogladiti i podrobnije se upoznati s biljojedom koji je djelomicno zasluzan za nepcani blagdan.
I kao sto jednom jedan veliki covjek rece: "Poklonimo se bez rijeci nezaustavljivom napredku znanosti."