Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akupunktura

Marketing

NERVOUS STAND u Akupunkturi

Danas su u Akupunkturi gostovali Andrija(gitarist) i Vedran(gitarist i vokal) iz benda Nervous Stand. Nervous Stand zagrebački je sastav čiji članovi zajedno sviraju od početka 2003. godine. Svoj zvuk nazivaju melodičnim kalifornija hardcore punkom, a često ih uspoređuju sa bendovima poput Bad religion, Green day, Off Spring iako oni sami govore da su najsličniji NOFX-ima. Ako niste slušali ni njih ni nas danas na valovima radio studenta, zaletite se u nedjelju u Močvaru gdje sviraju sa još 3 benda žešćeg zvuka,a to su: Hidden Layer, Insane i Bridge to solace.

Također nam se pri kraju emisije pridružio i Jajo-basist Hidden Layera (koji je po 3. put bio u eteru naše emisije) da bi malo više pričao o svirci u nedjelju... Dakle još jednom da utvrdimo gradivo:

Nedjelja (12.3.)- Močvara:

BRIDGE TO SOLACE
(Mađarska)
Angažirani, melodični hardcore ala Stretch Arm Strong, Unearth... članovi ex Newborn. Trenutno jedan od najboljih europskih bendova. Nakon brojnih koncerata sa Madball, Walls Of Jericho, Poison The Well, Undying i Trial, napokon u Močvari.

HIDDEN LAYER
(Zagreb/Karlovac)
Mosh new school hardcore. Mix Convergea i Unbrokena.

NERVOUS STAND
(Zagreb)
Melodični kalifornija hardcore punk u stilu Bad Religion i NOFX.

upad: 25 KN



Post je objavljen 07.03.2006. u 23:23 sati.