Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetrevenge

Marketing

HEY HO! LETS GO


hey ho! ljudovi moji, napokon vam se i ja javljam, nakon punih nekoliko dana, užas, totalno sam zapostavila svoj blog, i sad se osjećam bed zbog toga! ma dragi moj blogiću nemoj se ljutiti na mene, molim te!! haha, uglavnom, ovaj tjedan ću se killnut zbog svega što moram napravit, užas, samo škola, škola i nothing but škola! no dobro nije ko da sam se dosad ubijala od posla, pa ću izdržat jedan tjedan!!! nadam se da ste se zabavili preko vikenda, jer sam se ja totalno otkačila i skakala ko luđakinja po čvari petak i subotu! zato sad moram mirovat i ne pomicat glavu u nekim prenaglim potezima prema lijevo il desno inače ću se totalka ukočit, aaa, bed!!! no dobro važno da sam izdržala navečer!!! i tako ljudofi moji moram vas upozorit da ako kupujete "nešto" na kiosku prije izlaska, obratite pozornost na to što dobite! jučer nas je neka žena tako zvarala da je to bilo ludilo! dakle jednoj ruby su podvalili umjesto ruma kruškovac! a sad zamislite kombinaciju njenu - kola i kruškovac, woo-hoo, od samo jednog gutljaja došlo mi je da se zbljuvam kolko je loše bilo, slatko i odvratno, dakle ljudi pamet u glavu i gledajte što dobijete! hahaha, šta ćeš! i tako danas će post bit nekako neuobičajeno kratak (na vašu radost), no iskupit ću vam se ja zbog toga, a sad moram reć mami da može odmorit ruku i da mi više ne mora držat glavu uspravno jer idem leć i oddmorit svoj mali batrljak od vrata, užas, sljedeći put ću prije "razuzdanog" skakanja i zamahivanja glavom u svim mogućim smjerovima, napravit malu gimnastiku, pa svi koji se hoćete pridružit javite se na šalter broj četiri (tidididi) dakle molimo sve zainteresirane za gimnastiku da se jave na šalter broj četiri, hvala! ma ne, ovo je jedna glupa šala koju će vjerojatno samo neki skužit! pa ljudofi primite puno pozdrava od vaše (kako mi je novi nadimak) SWEET REVENGE!!!!!

e da naslov je inspiriran jednom majcom koju sam jučer vidjela, awww, baš mi je prešlatko izgledala, hahaha, mislim da tip koji ju je nosio ovo sad vidi hahaha lagano rečeno bi me ........ (ovo što točkice govore je prebrutalno pa sam morala sakrit zadnju misao)


eh da skoro zaboravih, na mobu sam dobila jednu pričicu, uglavno priča neki lik sladoledar i jedno majušno iritantno biće od dijeteta pa pročitajte i uživite se u tu brutalnu pričicu, njah-njah-njah:

SLADOLEDAR:sladoled, sladoled!
friški ledeni sladoled
DIJETE: o, bok striko
SLADOLEDAR: i tebi čerčce, šta ćeš
DIJETE: ja bi jednu kuglicu od čokolade i grožđice
SLADOLEDAR:evo čokolada s grožđicama stiže
DIJETE: maaa, neću to predomislila sam se
dajte vi meni rađe jednu kuglu od limuna i jednu od bananice
SLADOLEDAR:evo, dobro, jedan limun i bananica
DIJETE: ma slušaj striko ja bi ipak rađe dvije kuglice od karamele
SLADOLEDAR:jesi sigurna
DIJETE: jesam
SLADOLEDAR:sigurno želiš dvije kugle karamele
DIJETE: ma tooo,
SLADOLEDAR:evo konačno dvije kugle od karamele
DIJETE: aaa, hvala striko evo vam pare i doviđenja
SLADOLEDAR: ajme kako si dosadna, bio bi ti dao i zabadava, ajde sad
(čuje se liz, liz, liz naravno klinac liže -sladoled)
DIJETE: oooh, striko se zabunio ovo nije karamela ovo je vanilija
moram odmah vratit ovaj sladoled
striko, striko
SLADOLEDAR:šta je???
DIJETE: na striko to vam nije sladoled od karamele ovo je
(A SAD SE ČUJE DJEČJI VRISAK I ONAJ DOBRI STARI ZVUK PUŠKE, HAHAHA, ŠTA NIJE
FORA!!! uh kako mene samo zabavlja brutalnost, haha, ma šala! ne bojte se!)

pozzzzzzzzzzzzz!!!!!



Post je objavljen 26.02.2006. u 23:02 sati.