Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetrevenge

Marketing

LEFT WITHOUT A BLOG

užas ljudovi, već me kriza bloga toliko panično uhvatila da sam išla pisat post u word, STRAŠNO! i tako napokon je proradilo mada je još uvijek sve nekako zmotano, šta se događa? nadam se da blog.hr-u nije dijagnosticiran neki opaki virus ili neka druga bolest, pa zato evo u znak pažnje u komentaru na ovaj post svi napišite:"dragi blože želimo ti što brži oporavak, pusa!!!"

i tako ja sam si lijepo napravila majčicu, haha, da ona hey ho lets go, u početku sam ju pokušala nabavit s neta, al je majčica oštro rekla da ne daje nikakve brojeve kartica, šmrc, ali zašto? (mislim u čemu je problem ako nam nekoliko tisuća nečega nestane s računa zbog korištenja broja kartice, hm, ne kužim, hahaha). i tako evo vam i sličica:
Image hosting by Photobucket
ovo je moja majčica u vrijeme dok su još trajali radovi na njooj, dakle ovo je PRIJE

a sad slijedi ono POSLIJE, pa evo ga, hahaha, tararam, moja nova majca hey ho lets go
Image hosting by Photobucket


i tako ja se samo zabavljam u zadnje vrijeme, šta ćeš, mora se i to!!! i tako sad sam bila malo na netu i čitala o raznim stvarima i naišla sam na kao jednu od mogućnosti kako je green day dobio ime, pa ovako kad su napuštali školu ravnatelj im je rekao da će postić nešto tek kad se u paklu zazeleni(metafora) uglavnom to je na eng. glasilo kao green day pa otuda i naziv, woo-hoo, sad sam pametnija za jednu informaciju!

i tako dosta mi je pisanja, e da stavit ću vam onaj post koji sam napisala u wordu, uživajte ljudovi moji, pussssač!!!
(ovo što slijedi je trebalo osvanuti na mom blogu u nedjelju!!!)
Samo da upozorim sve ljubo-ljupce stranih božičnih pjesama da sam preradila jednu zbog mečave koja me skoro zatrpala dok sam svojim slabašnim ručicama čistila cijelo dvorište, šmrc! Uglavnom vi slabijeg srca (koji se uživite u tu božićnu strku) rađe ne čitajte!!! Haha, ma šala! Evo inspiracija mi je bila snijeg, koji pada, pada i nažalost još pada, NEEEEEE!!! Uglavnom nekako me primilo to prerađivanje pjesmuljaka, znam loše po vas koji ćete ovaj moj period glupiranja s pjesmama morat trpjet!!!

E da zaboravih spomenut da je u chvari bilo ok, u početku malo ljudi al na kraju, huh, i previše! Jedino je bed bio u tome što me moja frendica ostavila zbog svog bratića, šmrc!!! Haha, ovo sam napisala kako bi se ona osjećala bed, hahaha, ipak sam ja SWEET REVENGE!!! Ma šala, jest da mi je bilo dosadno sat vremena samo stajat i malo plesat sama sa sobom (zapravo s mojim imaginarnim frendom borisom koji mi je pravio društvo) ko neki frik !!! i tako da ne umislite da sam spremna za , svima nam dragu, žutu kuću, ono je bila šala, to jest pošala, hahaha!!! A sada slijedi lea sa svojom izvedbom pjesme snow is falling!!! Pa molim vas jedan spontani pljesak, ma sram vas bilo piše da ne smijete bacati nikakvo povrće na pozornicu, a vi tako vraćate da bacate lubenicu koja je voće!!! Sram vas bilo, ajmo rez, i sve ispočetka! Dakle molim vas jedan spontani lijepi pljesak za LEU, HAHAHA, hvala svima!!! Ovo je samo za vas!!! (ma poludila sam ne obazirite se!)


Snow is falling
All around me
Children screaming
begging for sun
It's the season
For hate and going crazy
Merry hate-snow-day everyone!

Time for cleaning snow and crashing your cars
People fighting all night long
Time for snowballs
And crashing all the snowmen
Time for singing hate-snow-day songs

Room is swaying
Records playing
All the punk songs
We love to hear
All I wish that everyday was spring-day
What a nice way to spend the day

(Shoobie Doobie Doobie Do Wop)
(Shoobie Doobie Doobie Do Wop)
(Shoobie Doobie Doobie Do Wop)
(Shoobie Doobie Doobie Do Wop)

Snow is falling (snow is falling)
All around me (all around me)
Children screaming (children screaming)
begging for sun (begging for sun)
It's the season
For hate and going crazy
Merry hate-snow-day everyone!
Merry hate-snow-day everyone!

hvala, hvala, vam, znam da ste uživali, hahaha!!! Ajde prestali smo sa snimanjem sad me možete opet počet gađat pradajzima i salatom, hehehe!!!

pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

***** rgh! IZBRISALI SU MI SE SVI KOMENTARI OD ZADNJIH TJEDAN DANA, A POSTOVE SAM NEKAKO USPJELA VRATIT IZ TE GLUPE ARHIVE, NEEEEE!!!!ŠMRC, KAKO LI SE SAMO NETKO POIGRAVA SA NAŠOM OPSJEDNUTOŠĆU, HAHAHA!!!******

Post je objavljen 07.03.2006. u 22:41 sati.