Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teretanaboy

Marketing

Što je muškarac bez kozmetičke torbice?

Dragi moj superiornije muški rode obračam vam se u velikoj nevjerici i duboko razočaran. U zadnjih par godina "svjedoci" smo katafuckingstrofičnih promjena u svijetu muške mode. Izgleda da dolazi vrijeme muškaraca u suknjama, koji će biti jaka konkurencija ženama kaj se tiće i odjeće a boga mi i šminkanja, katafuckingstrofa. Talijanskim homo dizajnerima nije bilo dovoljno kaj su probali ufurati suknje na muškarce i očito nisu uspjeli (izuzev Luke Nižetića kojem se očito sviđa da hladi jaja ispod šosa. Al ima dobru sestru, UF!!!) ,već su prokleti pederi lansirali na tržište i liniju muške dekorativne kozmetike (puderi, maskare i ostalo). Pa po novom nije ništa neobično da "muškarci" alla Neven Zriktanović koriste kozmetičke preparate koji su se do nedavno mogli naći samo u kozmetičkim torbicama žena i transverstita. Kako je krenulo s ovim podjelama na: metro, nano, agro,i uberseksualce pitam se koliko će potrajati prije nago li nestane normalnog heteroseksualca. Znam da živimo u 21 stoljeću ali muško treba biti muško a ne neka tetkica koja će skakati od frizera, pedikera, pa da ne nabrajam dalje. Naravno da NE SMIJEMO SMRDJETI kao što je čest slučaj u ovo nailazeće proljetno vrijeme, uf kad se usaftaju u tramvajima, gadi mi se sama pomisao na to. E kaj se tiće tramvaja malo gledajte i skužit ćete, da je u ovo vrijeme najlakše oboriti ženu s nogu samo dignete ruku a zeleni dim će učiniti sve ostalo. Iskreno mislim da će rijetko koja žena mlada ili starija ostati ravnodušna kad kraj nje pođe muškarac koji ima na sebi neki hebeni Armanijev ili Bossov parfem, probajte koji niste pa mi javite. Mi muškarci smo dovoljno lijepi, bar većina nas, da nam nisu potrebni plastični kirurzi, šminka i ostala sranja. A prepustimo Zriktanoviću da sa svojim kolegama stilistima nosi pudere, maskare, sjajila, sjenila i sve ostalo kaj ih čini sretnima ili po njihovom mišljenu lijepima. Pa uostalom sada je vrijeme fašnika pa ako su zakasnili na riječki karneval siguran sam da će se u Samobru savršeno uklopiti među ostaale maškare, a ko zna možda koji od njih bude izabran za najbolju masku ovog fašnika.


- 23:47 - Komentari (9) - Isprintaj - #
Potrgala sam se od smijeha! Imas pravo, muskarci trebaju drzati do svog izgleda, al ipak tolko... To je zapanjujuce i zastrasujuce! (minnie 27.02.2006. 23:56)

juh juh!! (fatalna 28.02.2006. 10:53)

nemoj srat..:)))))popišala bum se!!!!da definitivno se slažem s tobom!!! (hipi:) 28.02.2006. 10:54)

Svaka čast... tuširanje, malo parfema... i mmmmmmmm.. svaka ti dala (Maja ;-) 28.02.2006. 11:03)

dobar ti je ovaj NAPOLA CIGANOVIĆ, a još bolje ti se uklapa ova masna koka iza njega!!!!e moj gajane!!:-)) (fatalna žena 28.02.2006. 11:22)

Micek,sve je to u redu kaj si napisao...ali jel moze nesto osobno?!Ne treba ti teretana da bi bio bolji,ionako si nam sladak...pusek!!! (density 28.02.2006. 18:19)

teretanaboy veoma mi se sviđa tvoj postić o heteroseksualcima i u potpunosti se slažem s tobom!!! Živio Gajane!!!;-))))) (bobi 28.02.2006. 19:39)

OHO! SLIKICA JE TU... sad bi za promjenu mogao staviti slike od nas da ljudi vide kak si izgleda bez maskare i gipsa.... (maja ;-) 28.02.2006. 20:14)

Znaci ova skroz gore je djevojka koja voli cajke? Zanimljivo... Ona cura na drugoj slici je zgodna! (frankie 01.03.2006. 16:30)

Post je objavljen 27.02.2006. u 22:26 sati.