Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

REFERENDUM

Od danas pa u narednih nesec dana, plebiscitom ćemo odlučiti dali će O'BIBA i dalje biti kapetan naše momčadi.
Da bi ovaj referendum bio pravosnažan i da ga UEFA, a i BUBULEJSKI savet prihvati kao validan konsultovali smo i čelnike UEFE.
Odgovor koji je stigao u redakciju Bubulejskog Žurnala, odnosno njihova preporuka glasi ovako:
"Drage naše Bubuleje,
Veoma smo počastvovani što nas konsultujete o ovakvo značajnom pitanju, koji će možda uneti prekretnicu u biranju kapitena u evropskim fudbalskim klubovima. Zbog ogromnog značaja ovog pitanja konsultovali smo naše renomirane referendumske eksperte, i evo njihovog odgovora:

POBEDIĆE ONA OPCIJA KOJA DOBIJE 55 ILI VIŠE PROCENATA OD UKUPNO GLASALIH NA REFERENDUMU.

Vaš SEP BLATER"
Pošto Bubuleje pretenduju da postanu punopravan član velike porodice fudbala UEFE, slepo će se držati ovog pravila.
O'BIBO srećno


  • Baceru pa zar nije gospodin lenard johanson el prezidente UEFE,a ne ona vucibatina i hostapler Blater?Posle kunsultacije sa mojim marketing timom i posle poslednjih istrazivnja koja su vrsena i koja ukazuju na rast mog ugleda medju bubosima objavljujem protiv kandidaturu gosn bibanu!!!!!! (Bonkaca 01.03.2006. 14:24)


  • Najavljujem objavu celog pisma u kojem ce se konacno obelodaniti istina o svedskom fudbalu i bubosima kao poslednjim braniocima onoga sto fudbal zapravo predstalja,a to je pre svega strast i ljubav prema ovom sportu. posle ovog pisma sigurno ce u UEFI doci do korenitih promena i ja cu se i tu kandidovati za mesto gen.sekretara UEFE,gde cu se zalagati da se utakmice finala FA kupa igraju na SPERMC bubulejo (Bonkaca 01.03.2006. 14:31)


  • Mozda je Gosn Lenart Johanson el prezidente UEFE na papiru, ali zna se ko vodi glavnu rec, tako da potpis Sep Blatera na tom pismu nije puka slucajnost ili greska, ne ne gospodine Bokaca, vidite kak ste vi naivni i kako nepratite svetske fudbalske trendove. (bacer 01.03.2006. 17:26)


  • Mislim da je Lenart Johanson naklonjeniji nama jer po njegovom izgledu reklo bi se da retko sebi dopusta da bude trezan. Inace, cini mi se da nam se reprezentacija SCG sve vise priblizava po stilu igre... Posebno sa ovim izdanjem u Tunisu - akcenat stavljam na drugo poluvreme:) I budimo pametni pri glasanju! Od ovog plebiscita zavisi da li cemo se mi Bubuleje opredeliti za proskandinavski stil igre kojim nas Stari Seminarac Biba sigurno vodi od svog studijskog putovanja po Norveskama... Ne znam sta nudi Bonkaca? (McFather 01.03.2006. 21:54)


  • Izgleda da ce Bifok morati da krene u telefonsku kampanju podizanja svojih glasaca! (McFather 02.03.2006. 11:22)


  • zahvaljujem se Baceru na ovoj fenomenalnoj reklami i nadam se da ce od ovog sponzorskog ugovora imati korist obe strani i da ce Bubosi sa novim sponzorom(stari sonzori su cokoladeYO-YO)tj. samnom konacno doci do toliko zeljenog trofeja. nadam se da neupuceni nece pomisliti da ja igram za F.K. BUBULEJE samo zato sto sam i sponzor ovog vec sada kultnog,a uskoro se nadam i po godisnjim statistikama FIFE koju vodi nas dobar drugar gosn. Blater i najbogatijeg kluba na svetu!!!!! (Bonkaca 02.03.2006. 14:00)


  • Izvinjavamo se sto se dugo nismo javile, bile smo na proputovanju. Da li smo vam nedostajale? Malo su nas zabrinuli oni kriterijumi, izgleda da imamo pogresno misljenje o vama, ili ste se vi vickasti momci samo nasalili sa nama.

    p.s. Da li se sponzorstvo odnosi samo na vas ili smo i mi ukljucene?

    Srdacno Vase jos uvek verne navijacice! (Navijacice 02.03.2006. 17:12)


  • Ocekujem da ce Bifok da krene u medijsku ofanzivu, ali nikad se ne zna, mozda je on kao nas premijer, pusta dogadjaje da ga preteknu. (bacer 02.03.2006. 19:02)


  • Drage Navijacice da li vi planirate da se konacno malo bolje upoznate sa bubulejama ili hocete da ostanete vecna enigma za sve nas? I kakve ste vi to navijacice ako ne dolazite na stadion? Gledate nas iz svojih udobnih kompjuterskih stolica... Zato vas ocekujemo u nedelju u 18.00 u luft balonu preko puta Totala. Posle utakmice obecavamo caskanje uz solju toplog caja (uzas!)... (McFather 03.03.2006. 11:25)


  • Ali ne zaboravite da O'Biba posle ucesca na kvizu milioner ima i veliki kapital iza sebe, pa bi mozda moglo i da dodje do nekih transfera. (Shojic 03.03.2006. 13:08)






    Post je objavljen 01.03.2006. u 22:09 sati.