Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lastavicakujo

Marketing

Erekcijska disfunkcija!!!

Neki dan sam čuo na radiju da svaki drugi muskarac ima problema sa svojom alatkom. Pa jel to stvarno moguće? Više je stvari zbog kojih mislim da nije. Prva stavar je da smo već nekoliko godina koliko se vode Durex i neke druge ankete u vrhu sexualne akcije, druga stvar je da svi pricaju da toliko ševe da bi normalan čovjek pomislio da muškarci u Hrvatskoj uopće ne rade, nego ih uzdržavaju žene, a muškarci samo ševe. Dobro tko tu ševi ako svaki drugi muškarac ima problema s alatkom, tu bi samo malo htio skrenuti pozornost na to da osobno mislim da ukoliko alatka ne radi da je to psihički problem a ne fizički, evo primjera: večeras sam pročitao neki post o nekom metrosexualcu i moram priznati da nakon njegovog pročitanog posta meni se sljedećih par dana neće ništa dignuti. :) On se je zaljubio u neku trebu koja je imala bijele čizme ili nešto slično i crnu kosu, what the fuck, pa samo ja znam 4 takve cure, tip ko da je opisao svaku drugu curu, a one ostale imaju samo plavu kosu. Pa mi živimo u državi u kojoj nije potrebno reći zaljubio sam se u “zgodnu” curu, jer dragi moji “kod Nas” nema nezgodnih cura. Živa istina. No dosta o “čudnim” tipovima, jer pokušavam biti širokih pogleda.
Vratimo se mi na temu koliko ševimo. Raste nam mortalitet ali i dalje svi ševe da to nije normalno. Jednom u životu sam čuo od frenda da mu se ne digne baš svaki put i to je bilo samo jednom i samo od jednog lika. Zapitajte se svi vi koliko ste puta čuli da se nekome nije digao, a koliko ste puta čuli, opet sam ševio.
Da zaključimo; svi ševe do boli i to više partnerica u isto vrijeme i to u neograničene količine, ali svaki drugi ima erekcijsku disfunkciju. E, jebite me, ako ja to razumijem. Sad sam još više zbunjen nego kad sam počeo pisati ovo. Odo ja spavati.


Post je objavljen 07.03.2006. u 20:17 sati.