Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Lijepo, zar ne?

Nakon vikenda u kojem je stvarno bilo dosta kickboxing događanja - naravno, da je bilo i dosta izvještaja, komentara, priča - sve u svemu svega i svačega, i to mi je jako drago, a posebno su me razveselila dva e-maila koja sam primio:

Pa kaže:

Sent: Wednesday, March 01, 2006 8:57 AM
Subject: Natjecanje

Poštovani,
zahvaljujemo na iscrpnom izvješću s održanog kickboxing natjecanja.
Želimo vam puno uspjeha u daljem radu te da širenjem športskog duha među mladima osigurate daljnja postignuća na dolazećim natjecanjima.

Srdačan pozdrav

Željko Klarić, načelnik
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
Uprava za šport

Jurišićeva 3
Zagreb
Telefon 01/4813-532


A pristojno je i odgovoriti, pa sam to i učinio:

Sent: Wednesday, March 01, 2006 9:19 AM
Subject: Re: Natjecanje

Poštovani gospodine Klarić,
iskreno se zahvaljujem na Vašem e-mailu.

Dobro Vam je poznato da gotovo sav "mali" sport leži na zaljubljenicima, entuzijastima i ljudima dobre volje. Sebe smatram jednim od tih. Nema tu novca, ali ima puno zadovoljstva i veselja. Još kada s ovako visokog mjesta čovjek dobije pohvalu, kada se prepozna taj moj trud i želja ka više, bolje, jače, moje "baterije su napunjene", a motivacija bezgranična.

Zahvaljujem ne lijepim željama i srdačno Vas pozdravljam s iskrenim željama Vama za osobni i poslovni uspjeh i zadovoljstvo.


A onda sam sljedećeg dana od suradnika i dragog prijatelja dobio ovo:

Sent: Thursday, March 02, 2006 2:00 PM
Subject: Blog-komentar 2.

E moj prijatelju!!
Od kada si pokrenuo blog o kickboxingu nema dana, a da ne zavirim na njega, pa si sve mislim: Gdje si bio do sada ??
Toliko dobrih vibracija o nekom sportu na jednom mjestu. Reći ćeš: Pa to je normalno, kad netko nešto voli onda o tome i lijepo zbori. Ja na to gledam nešto drugačije - voljeti nešto, a ipak ostati maksimalno korektan i pošten i imati pozitavan stav i prema negativnostima koje se pojavljuju (komentar nekih borbi iz Zadra) - za to treba imati m...!!
Znaš, pokušavam se staviti u tvoju poziciju - sumnjam da bih mogao biti takav. Objektivnost i subjekltivnost su sestre blizanke i vrlo im je teško odoljeti.
U ovih sedam godina koliko je kickboxing postao sastavni dio mog života mnogo sam se naslušao o tome da li smo sport ili vještina i što i kako bismo trebali raditi. Međutim svjestan sam da smo "malen" sport i da će još mnogo vode proteći Savom prije nego nas neki "pametnjakovići" počnu shvaćati ozbiljno, ali čvrsto sam uvjeren da smo na dobrom putu, a dobro se dobrim vraća (kad - tad).
Još jednom sve pohvale blogu.


Lijepo, zar ne? A moje su baterije napunjene.



Post je objavljen 02.03.2006. u 19:47 sati.