Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

Njegova bivša je tvoja – noćna mora!!



Zbog njegove bivše ne spavaš, ne jedeš, živciraš se... Dosta je bilo kukanja! Nauči kako se riješiti noćne more i biti bolja od suvišne konkurencije... IZWINI!!!Uz sve svoje probleme još da se zamaraš tom ženskom....Stvarno si luda ak te takve stvari brinu...bez uvrede,lool..


Svaki put kad njegovu bivšu curu sretneš na ulici, čuješ njezino ime ili, još gore, doznaš da je tvoj dragi dobio njenu poruku – digne ti se sva kosa na glavi! Za tebe postoje samo dvije vrste bivših cura: jedna je priglupa barbika, a druga pak seksi, duhovita i uvijek turboljubazna. O kojoj god da je riječ, kad ga nazove, razgovaraju satima, a tebi nakon 10 minuta bez frke zna reći da mu je utrnulo uho i da mu se baterija ispraznila. Ako se curka zatrpala problemima, on skakuće oko nje i svim joj silama nastoji pomoći. Nije mu bed tješiti je jer joj je puknuo nokat, frizerka joj je skratila kosu centimetar previše, kupila je slučajno istu majicu ko i najveća glupača u razredu... Pa zar ta žena nema frendice?! Svejedno, tvoj bi se dečko trebao brinuti samo za – tebe!




Pravilo broj 1: Budi samouvjerena!
Nemoj ga ispitivati o bivšoj niti gnjaviti komentarima o curi koju ne podnosiš jer si ljubomorna na njihov odnos. Što god ti rekla, neće promijeniti njegovo mišljenje o njoj – samo ćeš mu dosađivati i time ga još više udaljiti od sebe. A znaš i sama gdje bi mogao potražiti utjehu...

Pravilo broj 2: Budi cool!
Ma koliko ti se ponekad čini da tvoj dragi još uvijek brije na staru ljubav, nemoj smetnuti s uma da je on s tobom, a ne s njom. Ona je – bivša! Utuviš li si to u glavu i zauzmeš li pritom cool stav prema stvarnosti, skužit ćeš kako su sve stvari u tvojim rukama.

Pravilo broj 3: Uzvrati mu udarac!
Pretjera li tvoj ljubljeni sa spominjanjem njezinog imena i njihovih predivnih zajedničkih trenutaka, uzvrati mu udarac! Nemoj očajavati, cmizdriti i preklinjati ga da više pažnje posveti tebi – smiri živce i zgrabi telefon. Pa imaš i ti bivše(g)! Kada te Ivan ponovno pozove u kino, Marko ti pošalje poruku, a s Vedranom odeš na cugu – natrljaj mu na nos sve pojedinosti tvog sjajnog provoda. Odmah ćeš vidjeti tko mu je važniji. Nemoj se čuditi ako u jednom danu isplanira vaš romantični odlazak u toplice, kino, zoološki vrt i na planinarenje!

Pravilo broj 4: Budi ljubazna!
Nikad se ne spuštaj ispod svog nivoa! Ti si krasna cura, pristojna i uvijek ljubazna. Neka tako i ostane. Umjesto da je nazivaš kojekakvim pogrdnim imenima i tračaš s frendicama, pokaži joj svoju dobru stranu i budi fina. Takvoj ti neće moći naći manu i biti će razoružana kad te bude trebalo negdje ogovarati. Ni za njega neće imati nikakav otrovni materijal u rukavu, što ti savršeno ide u prilog. Uostalom, kad curka bolje razmisli, skužit će da je dečka bolje prepustiti ljubaznoj i pristojnoj curi, te stoga neće izmišljavati spletke ni raditi scene. A to je upravo ono što želiš, zar ne?


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Njegova bivša te izbacuje iz takta ...P.S.u svakom slučaju ne..




Post je objavljen 04.03.2006. u 11:40 sati.