Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tep

Marketing

O smislu

Ne mislim se ovdje upuštati u filozofska razmišljanja o smislu, nego samo želim s vama podijeliti svoju dvojbu. Ima li smisla nastaviti se zafrkavati s ovim blogom ili ne? Iz editora i s ove stranice nestali su svi postovi od 20. veljače do sada, njih petnaestak. Postovi sami po sebi i nisu neki gubitak, budući da ih imam sve spremljene. Problem ostaju komentari koje bih morao kopirati iz arhiva i naći neki smisleni način kako ih ponovno ukomponirati. Unutar postova ili ih samo sve skupa ubaciti u komentare? Drugi problem su linkovi koje koristim u postovima, a koji će novim objavljivanjem starih postova biti pogrešni, baš kao što za tih petnaestak postova neće raditi niti izbornik sa strane.
Previše to vremena zahtijeva i nisam siguran da je to ono na što ga sada želim trošiti.
Mislim da ću o tome morati još malo na miru razmisliti.
Do tada, izbrisani se postovi mogu naći u arhivu.

DODATAK: Kao što možete vidjeti dolje, našao sam načina kako vratiti stare postove, skupa s komentarima. Treba za to malo vremena, no sve će opet doći na svoje mjesto.

DRUGI DODATAK: Evo, sada su svi privremeno izgubljeni postovi ponovno ovdje, kao i svi komentari. Preostalo je još urediti linkove kojima sam upućivao na pojedine postove, te izbornik u desnom stupcu.

ZADNJI DODATAK: Sada je opet sve na svome mjestu, a rade i linkovi i izbornik tema. Možemo opet krenuti utabanim stazama. :)))

Post je objavljen 08.03.2006. u 06:46 sati.