Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Apple Special Event

Eto, došo je i utorak… i prošo! Tek je sad navečer Appleinsider ispričo svim znatiželjnicima kaj je bilo jutros (vjerojatno popodne, u Americi je bilo jutro, kaj ja znam…): Apple je predstavio 3 stvari:
– Kožnu torbicu za iPod i iPod nano od $100! Prefora! Dodaš još $50 i kupiš si nano! Košta 1/2 cijene 2GB iPod nanoa, i 1/3 cijene iPoda 30GB! Pljačka!
– iPod hi-fi. Zapravo veliki zvučnik s gore rupom u koju ukopćaš iPod (nano) i svira… ne sumnjam u kvalitetu, al košta više od samog iPoda od 30GB! $350!!! Pljačka! Pljačka! I ide na baterije (čitaj jede ih)
– iii… Mac mini! Super, sve ima, Intel Core Duo (jači model) i Intel Core Solo (slabiji), DVD pržilicu, Bluetooth… sve kaj treba, čak je i cijena najpovoljnija od svih macova ($600 odnosno $800) ALI: trebaš kupit tipkovnicu i miša (+1000kn) monitor (+2000kn) i eto ti pošten komp (laptop)! Pljačka! Pljačka! Pljačka!

Appleu dam još jednu šansu da me oduševi novim iBookom (i da me on ne ''oduševi'' cijenom) a ak me i tad razočara… skidam mu kapu da su super kompovi, al za Ameriku, šteta kaj tam ne živimo, da bar, al ne živimo, pa, sorry, al mi nemreš nabit duplu cijenu dok se neki jadan komp dokotrlja do nas! PDV i care ipak nisu 100%! Jedino mi se iPod isplatio svaku lipu kaj sam im dao! :)

Našo sam si ja jedan Acerov laptop, s ''pristojnom'' cijenom (samo 12 000 kn!) koji radi na dobrim starim Windowsima!
Bum čekal 2007 da izađe Windows Vista (i da ipak skupim koju tisuću kuna) i onda idem u shopping… :)

Post je objavljen 28.02.2006. u 22:20 sati.