Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princesssara

Marketing

Još jedan neuspjeh...

Ej ljudi moji sjećate se da sam vam rekla na lidrano?E pa nisam prošla.Bilo nas je 31,a samo ih je 6 u pojedinačnim nastupima moglo ići dalje.Nikada ne ću naći nešto kaj mi ide i + kaj nemam još uvijek dečka.Kada će doći mojih 15 minuta slave?

Društvo se raspada,izgleda da je jedan dečko nagovorio druge da ne idu na bazen pa ni nsmo išli na bazen,ali zapravo nismo išli jer Dominik nije išao,jer da je on išao i Lena i ja bi išle jer je dečko super.Istina je što kažu:nikada nisi svestan koliko si imao dok to ne izgubiš.Prije kada sam mislila da nemam društvo ipak nije istina jer ga tek sada nemam.

Natjecanje iz bioligije je propalo jer nemamo radnju,imam jebenih zdravstvenih problema,a ono kaj volim najviše na svijetu(hip hop) 1.mi ne ide,2.radim s jednom curom koja ima 2 lijeve.Znam da sam odvratna,ali mi je teško plesati s njom!Isuse,užasno mi je i grozno sam.Treba mi netko da me razveseli.

I još su mi ove budale sa bloga (koji ga drže) su mi izbrisali neke postove!!!Pa sad moram ići na princessaurora.arhiva.blog.hr.Ubit ću seee!!

Ova pjesma je predivna i iako će me sada mnogi popljuvati,ja VOLIM EMINEMA.Da bar mene netko tako voli i da netko mi kaže "All i ever wanted to do is make u proud".Poslušajte riječi,tj.pročitajte.Pokušavam keepati my head up,ali teško,teško,ne ide mi baš.

Baš i nisam neka princeza. :o(Pusa :o(


Post je objavljen 07.03.2006. u 15:01 sati.