Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Kaktus!

Zdravoooooo, Kaktus! Evo, ovaj je post posvećen za mamu jedne moje frendice kojoj je nadimak Katus! Zašto? Zato jer svaki put kad se vidimo mi ponudi žvakače od kaktusa. Mislim da ih jedino ona kupuje u cijelom gradu. Kaktus!

Ljudi moji, vjerovali ili ne, moj je razred organizirao grupno bježanje danas na drugom satu! Trebali smo pisat kemiju, pa odosmo. Ali, moj razred ko razred, 8 ih je ostalo. Od 24 to je ok. Za prvi put.

Na prošlom sam postu zabio odbrojavanje. Bilo je 46. Ma napisao sam u komentaru sam sebi, ali ne vjerujem da netko čita te komentare osim mene.

Sada mi nona i sister idu ča, u šetnju, pa mogu da raspališem muzik! Weeeeeee! Popeye! Urakani Klokani, skačimo svi! Urokani klikani, urokani svi! Ful shpiza pjesma.

E, da! Još dva frenda iz razreda su mi napravila blog. To su: Ivo (najpošteniji tip kojeg sam ikad upoznao) i Danijel (najsmješniji tip kojeg sam ikad upoznao. A da, znam Bemba. A ništa od njega onda). Na Danijelovom nisam još ni ja bio, ali idem kad prestanem pisat post.

A sada prestajem. Pozdraf!

44!


Post je objavljen 28.02.2006. u 15:19 sati.