Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Neuroza

Dali vam se ikad desilo da ste imali dan kada vam je sve išlo na živce, i kada ništa nije po vašem? E, pa meni je danas tako. Ful sam nervozan. Sada slušam neki cd od Popeya. Neobjavljeni. Na njemu su "Eurupa", "Ki će meni ča", "Vrijeđam", Glasajte za mene" i "Urokani klokani". Pre dobre pjesme. Ako neko oče da mu ih spržim neka kaže.

Moja stara je bog! Ne mislim to kao da je poštujem ko boga, nego je sveprisutna! Ja nešto radim i odmah je tu: jedem - tu je. Surfam - tu je. Pričam na mob - tu je. Oču pisat post - tu je. A nesmije vidjet koji mi je blog jer bi se izderala na mene.

Uglavnom... A da. Neuroza. Danas mi je sve ovo išlo na živce: škola, učiteljica iz povijesti, učiteljica iz kemije, ravnateljica, učiteljica iz talijanskog, učiteljica iz glazbenog, igrica na mobu, kabel od TV-a, brat, zadaća iz matematike, sestra, stara, knjiga iz povijesti, neko ravnalo koje mi se slomili, moj blog, neki CD koji mi je stalno zaštekavao, auto koji me skoro zgazio, Antoniovi zadaci iz fizike, Tomphson, pretepan ormar, puno stvari ispod mog kreveta, pospremanje sobe, Ševe, Hitler, Staljin, fašisti, nacisti, rasisti, skinjare... i još dosta toga.

Ja sad idem. Moram žderat i štrebat jer sutra pišem engleski. Ajde pozdraf.

P.S. Hvala Tini šta mi je vratila biografiju.

Još 50! (ako nađemo gitarista ;-p )

Post je objavljen 22.02.2006. u 15:08 sati.