Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing


Hu, hu, škvadro. Petak. Problem!

Opet crni ruši bele
Ti vrapca kaj petki letiju! More biti da sam zaboravil, kaj je između bilo, pa mi se čini ko da je sve tak brzo prošlo. Sve zavisi kaj i kak mislim. Tak mi to sad zgleda. Ma dobro, svega je bilo. Valjda?
Poglečte slikicu. Kaj vam ne zgleda kaj i ona od prošloga petka, samo kaj da je malo više kamenja tu. Kamenitija je, ha, ha. Al pazite, to kaj je više belih ovde, ne znači da beli može biti miran, da mu crni nebu sve to pojel. A pojel bu, ak igra prvi i ak igra onak kak treba. Dakle, beli su aut! Kak?
Gruntavci, kaj velite? Gruntati treba, a za one kaj su to već imali pod prstima, moreju se nasmijati. Ste vidli kak znanje dobro dojde, kaj se i nasmijati čovek more. Vite, ja kad ovo pogledam, odmah vidim ono sim, tam, sim, tam i beli nema oči. Al, da vam velim: 'Baš je dobra finta!'. Probajte i vi.
Ima situacija kada i nevjerojatno bude vjerojatno. Sve ovisi o nama i našem gledanju. Nekako smo opterećeni uobičajenim načinima. Ima ljudi koji baš traže ono neuobičajeno. Njihova je šansa velika da najdeju ono kaj tu treba delati, al trebaju pravila igre znati. Pravila su jako jednostavna. Imate ih u Školi goa. Tu je i link, ak sami ne vidite od prve, vam velim. Puno je slijedova u ovoj igri što na situacije iz života podsjećaju. I kaj je najljepše, ovdje je sve nekako jednostavnije za videti.
Sutra u Velikoj Gorici igramo još jedan redovni zimski go-turnir. Dojdite u 10:00, jer u 10:30 već počnemo igrati. Su se neki već najavili, pa mi zgleda da bi nas fajn moglo biti. Igramo u Centru u Zagrebačkoj 90 – ulaz s druge strane. Igra se handicap -2, a vrijeme za razmišljanje je 30 minuta po igraču uz byoyomi 15 sekundi za potez.
Dan poslije u nedjelju igramo Parsko prvenstvo. Dva para su ziher i to Taja i Zvonac, te Tea i Mladen. Ajte i vi drugi. Nebumo valda mi, ta dva para, igrali meč za odlazak v Berlin? Ni vas valda trta od nas? Nema veze kaj smo jaki, dojdite da igramo.
Pozdrav bl. Muradenu

- 12:52 - Komentari (4) - Isprintaj - #
  • D2, E2 su klju;ne to;ke ak nisam potpuno yaboravil sve o gou :) (Edgar 03.03.2006. 21:54)
  • @Edgar - Jesu Edgare, ali ima tu još nekih potproblema, Kako češ riješiti ono lijevo po prvome redu i objediniti s ovim ključnim točkama? Kad češ navratiti? (Mladen 04.03.2006. 18:26)
  • edgare dodji nam! (tea 04.03.2006. 18:51)
  • Edagre, dojdi. Škvadra bi te rado vidjela i odigrala pokoju s tobom, a ima i puno novih, koji bi rado vidjeli stričeka Edgara. :) (Mladen 04.03.2006. 21:23)


    Post je objavljen 03.03.2006. u 12:52 sati.