Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

4.2.-ples

Danas je predpraznički ples. Biti će natjecanje u plesu za 10 000 galeona, ja sam pitala Jacka, dal cemo se ja i on natjecat, odlučili smo se da ne, a onda se predomislili. Pitala sam Mayu dal će se ona i Draco natjecat, ona je rekla da hoće. Mary će se također natjecati. Sve smo se ljepo uredile, i krenule u balsku dvoranu. Bilo je predivno, sve je bilo u šarenim bojama. Od jednom se J.J. srušila!!!! Ja i Mary smo dotrčale do nje opipala sam joj puls, bila je živa , ali nije bila pri svjesti. 'J.J. , jesi dobro???'- nije odgovarala, 'nek netko zove pomfrayicu!' – cedric je otrčao po nju i ona je za minutu bila tamo. Odmaknite se viknula je, i odgurala je na bolesničkim kolicima. Nismo je više vidjele ostatak večeri. Počelo je natjecanje u plesu. A kad je bilo gotovo, nitko nije mogao stajati, koliko su nas noge boljele. Pobjedili su neka haflpafka i jedan rawenclaw, T@ny@ i M@tt. Zatim je usljedila gozba, hrana je bila savršena!!! Na svaka četiri čovjeka bila je jedna predivna čokoladna torta s ružom na vrhu.
Jeli smo jastoge, škampe na buzaru, kremšnite, torte, palačinke, zlatni krumpir, purica......
Mljac! Pensy je imala romantični trenutak s Goilom, i kad su se nagnuli da se poljube, Pensy je srušila svijeću i zapalila njihov stol. Rawenclavi su se trgali od smijeha, Huffelpufi su kolutali očima, Gryffindori su pokazivali na Pensy i rugali joj se ( zapalila joj se haljina )
,a mi , Slytherini smo gledali u nju u nevjerici i samo razmišljali koliko ćemo bodova izgubiti zbog nje. Maya i je smo otišle u wc i ona mi je rekla: ' znaš , ja mislim da smo trebale biti odlučnije u vezi istrage...' ja.: 'neznam baš....., možemo li to sada ostaviti, molim te?' Maya: 'dobro, ok , ma nema veze, samo znaš, sanjala sam nešto, ma nije bitno...' ja:' šta si sanjala?' Maya: 'pa san je bio metaforičan, sanjala sam svijeću , koja se lagano otapala, i lagano gasila, stajala je na jezeru...bila je crna, prožeta čistim zlom, odjednom je puhnuo povjetarac i iz nje je počela lagano teći krv..... zatim se svijeća skroz otopila, i na jezeru je ostala lokvica krvi...i u njoj ruža, crna ruža, puna, ogorčenosti, zla, jade....' ja: jel ti misliš..' Maya: 'da'. Isuse , što ovo znači??? Da je Voldemort mrtav??? Da će me smrtonoše iz osvete...ubiti??? ne želim uopće razmišljati o tome, ali zaista, snažno osjećam da je svijećica predstavljala Voldemorta !
Ne vjerujem, čak sam čitala stručnu knjigu, u kojoj piše da se nekada ljudima vraća sjećanje u snu???? Je li moguće da smo ga ubili??? Ubili Lorda??? Ja nemogu ovo više pisat, zaista... moram ići vidjeti što je s J.J.

(kasnije)
Ja- kako je Joanne?
MP- dobro je, mislim da je doživjela neku vrstu šoka.
Ja- a, aha.. dobro! Ja ću onda otići, doviđenja!
MP-doviđenja!

Mary- jeli ona dobo?
Ja- pa valjda, madame pomfray kaže da je doživjela šok..
Mary- šok od čega?
Ja- neznam, ja imam još veće šokove, idem spavat, laku noć!
Mary- laku noć!

Maya- što je Lenni ?
Mary- neznam...
Maya- nekak je čudna...
Mary- neznam , idem spavat...
Maya- idem i ja....

Kiss, forever yours Lenna V.


Post je objavljen 07.03.2006. u 13:53 sati.