Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juraspita

Marketing

Juras pita - blog projekt...

Ovo je zadnji dan da se oprostite s Blogom kakvog se poznavali, jer već od sutra na blogu kreće prava revolucija. Ponosno vam predstavljam novi projekt, još ne viđen ni u domaćoj, ni u stranoj blogosferi.

Severina, Divlje Jagode, Gustafi, Maja Šuput, Ivana Radovniković, Emina Arapović, Ella Dvornik, The Obala, TBF, Marijan Ban, Crvena Jabuka, Alen Islamović, Gibonni, Danijala Trbović, Tatjana Jurić, ma ustvari doti jedna osoba iz hrvatskog showbuisnessa, no uz njih i neke od najvećih svjetskih zvijezdi, poput Angeline Jolie, Axel-a Rose-a, Jene Jameson, William Shatner-a dati će ekskluzivan, nikad viđen i savim neobičan intervju samo za blog, štoviše, ekskluzivno za jedne osobne stranice, točnije ove koje sada čitate.

Time će ovo postati prve osobne stranice jednog blogera u svijetu koji će ravnopravno najvećim medijima ugošćivati ekskluzivno i domaće i svjetske zvijezde i megazvijezde, a sve to začinjeno bogatim fotografijama. No tu nije kraj. Izvatke dobrog dijela tih intervjua moći ćete ekskluzivno poslušati i u obliku mp3 snimke. Nakana je da se blog pretvori u veliki multimedijalni servis, pa ćete tako i svi vi blogeri imati čast intervjuirati neku od ovih nabrojenih osoba, a jednako tako i tražiti koga biste voljeli da se intervjuira. Recimo, vi tražite Madonnu i ja napravim sve da dobijemo Madonnu i njen intervju za ovaj blog. Nemoguće, reći ćete.... e pa nije nemoguće i to ću vam vrlo brzo dokazati.

Vaše sastavljanje intervjua odvijat će se tako da ćete pitanja za intervju pisati u komentarima. Evo ovako naprimjer. Ja ću u slijedećem postu napisati pitanja koja namjeravam postaviti osobi koju ću intervjuirati, a vi morate sastaviti još šest pitanja. Pišite pitanja kao komentare, a ja ću onda odabrati najzanimljivija. Naravno, pitanja moraju biti u prepoznatljivom Blog stilu kakvog ću vam nadalje prezentirati. Totalno drukčija, otkačena, pomalo bolesna i neočekivana. Upravo s takvim pitanjima suočevat će se najveće hrvatske i svjetske zvijezde. Možda je taj format došao upravo zato da nebi došao u koliziju sa dnevnim novinama u kojima pišem slične tekstove, odnosno tekstove sa sličnim i istim ljudima, a samom sebi mi se baš i ne oduzima kruh od kojeg živim.

I da, uz nazovimo ih zvijezde, radit ću i jedan paralelni intervju sa nekom javnosti totalno nepoznatom osobom, te na taj način pokazati da ponekad te osobe mogu biti mnogo zanimljivije i čitanije od ponajvećih zvijezda. Za prvi intervju izabrao sam mladu pjevačicu Ivanu Radovniković i mladog Danijela Lisicu. Tko je taj, pitat ćete se? Pa naravno da ne znate tko je, ali ćete poslije znati itekako:) Zašto baš oni dvoje, pitat ćete se, pored onih silnih imena. Pa zato jer mi je Ivana velika frendica, a usto je poznata osoba. Jednostavno, s njom je stoga, jer će ovo biti revolucija na blogu, pa bi shodno s time želio da ona bude upamćena kao prva koja je tako nešto napravila. Eto zato, čisto sebično zar ne?

Post je objavljen 07.03.2006. u 13:18 sati.