Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlobny

Marketing

Odnos muškarca i žene

Danas pričamo o odnosu muškarca prema ženi i obrnuto.
Prvo da pojasnimo par pojmova:

1.Papučar-vrlo samosvjestan muškarac koji ima svoje JA sve dok nije u blizini ženskog roda, jer tada postaje otirač kojeg žene iskorištavaju.

2.Jebač-osoba sa slabim karakterom koja bez imalo razuma i znanja hoda svijetom i primarni cilj mu je pokoriti sve djevice na ovom planetu (znam nekoliko takvih)

3.sofisticirani muškarac-osoba velike inteligencije. Biologija mu nije jača strana pa ne može prepoznati žensko biće od naočarke (''azijska najsmrtonosnija zmija koja godišnje ubije oko 15 000 ljudi). Dok pronađe Žžžarulju cura se pretvori u bundevu (''zato ce uvijek biti djevac sa nekoliko tisuća GHz u glavi '')

4.Tatini sinovi-takvi ''muškarci'' bez imalo znanja o ratu kroče minskim poljem, žene ih neizbjegavaju samo za šankom. Da bi nesto poje..... moraju platiti.

Još davnih dana (''prije Isusovog magarca'') muškarci su odlazili u lov na dinosaure dok su žene ostajale doma odgajati djecu. Svaki muškarac koji je bio veliki ratnik imao je više žena.

Dragi moji blogeri vi sigurno mislite da su se vremena promjenila, ali nisu. Jedino što smo zamjenili je oružje i neprijatelja.
Muškarcima je u genima da rade sranja (''osim onih tetkica koji lakiraju nokte i slušaju britnicu''), današnjim ženama je u genima da odgajaju muškarce. Svaki muškarac kojeg žena odgoji taj je najebo jer ona kreće dalje dok njemu ostaje samo alkohol, psihijatar i otprilike nekoliko stotina tisuća kuna duga.
To je kao kroćenje konja. Što je konj (muškarac) luđi i divljiji to je ženama potreba da ga dresiraju veća.

Da malo pojasnimo, ne radi se tu o odnosu junak-princeza, već jesu li muškarci krelci il' jebači u ženskim očima.

Žene su zahtjevna i divlja bića, one teže tome da muškarci budu nepredvidljive svinje koje će tu i tamo povrijediti njihov ponos da bi im one nakon toga mogle isplatiti dug. Ako je muškarac papučar i ženama dopušta sve što one požele, nakon nekog vremena on postane lak plijen i nije im više zanimljiv.
To mogu pojasniti samo ovim izljevom mudrosti:

Kad nekom daš sve, to sve postane ništa. Međutim, kad nekome ne daš ništa, onda mu daš sve. Kako god okreneš, ništa ne možeš dati. Jer ništa ni nemaš. Iluzija je misliti da nešto imaš. Obostrana iluzija. Dakle, poklanjaš nešto čega nemaš, dok netko drugi prima nešto što je ništa. Kakav je to krug? Prazan!
Zato ne daj sve, ali daj više od ništa.
Ili, smrtničkim jezikom rečeno, reci djevojci deset puta da ju voliš, ali jedanaesti put joj reci da ju ne voliš, iako je to daleko od istine. Ponekad moraš lagati ženi i praviti se da nisi njen sluga.
Kao što vrijede zakoni očuvanja mase, gibanja, itd., tako vrijedi i zakon očuvanja ljubavi:
''Količina ljubavi u zatvorenoj vezi je uvijek konstantna.''

Što ti više pružaš njoj, to će ona manje tebi, i obratno. Ja sam papučar al pametni papučar jer naučio sam da se treba držati neke sredine, nađi balans, ako niste za to sposobni onda molim slijedite ove upute:

Mjesto: Grand Canyon
Detaljnije mjesto: na samom rubu litice
Vrijeme: što prije
Pozvani: svi papučari bez svojeg JA
Znak za početak tuluma: kada vidite dno litice
Zadatak na tulumu: samo korak naprijed

Zvuči malo smiješno, ali ako se okrenemo oko sebe vidjet cemo istinu. Sretne veze su samo one u kojih su partneri umjereni, bez neke pretjerane zaljubljenosti, dok je u tragičnim i bolnim vezama uvijek jedan partner gotovo hladan, bešćutan a drugi bolesno zaljubljen, emocionalno ovisan.
To dokazuje da su žene sjena. Dok trčiš za njom, bježi od tebe. Ali ako bježiš od nje...............


Post je objavljen 07.03.2006. u 12:20 sati.