Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/random

Marketing

...

tek si otisla, a meni vec falis. srce mi govori da je nemoguce da si ti mene zaboravila tako lako. ali bojim se da je tako. ocigledno je moja nagla narav krivo protumacena. ja samo tezim nekoj ravnotezi. glupo je, ali nikada mi namjera nije bila tebi nauditi a izgleda da sam uspio.povrijedio sam te, i sve sto sam lijepo napravio za tebe i sto smo zajedno proveli ode i nema vise.
zato sam ja napisao da sam tuzan i zato mi nije jasno zasto si ti napisala "ja sretna, napokon :)"

to me rastuzuje najvise od svega. ja znam da ja nisam losa osoba, nema nikoga ko bi to rekao za mene. ti si prva. ali za sve postoji prvi put i ja cu to zapamtiti i probati biti jos bolji.

poslusat cu jos jedan savjet koji si mi ti jednom dala necu vise uletati u neku vezu dok se ne sredim do kraja. mozda tako budem bio spreman prihvatiti da se ljudi daju manje u vezu nego ja. i tako izbjegnem jos koje razocaranje.

jos mora proci dosta dana, vremena provedenog u samoci da skuzim da te vise necu moci zagrliti. ne znam kako ti zamisljas nas odnos od danas na dalje. vjerojatno ne razmisljas o tome. niti o meni. niti da li sam ti trenutno odvratan ili slabic.

cijeli dan si premotavam ovaj dan u glavi, poceo je sa zajebancijom i smijehom. ja sam te grlio i ljubio u prolazu. cekao da se spremis sa osmjehom na licu. bio sam sretan. 15 min. kasnije sve je otislo u neku drugu dimenziju. glupa nezgoda sa vrcem za sok, jedna tvoja primjedba i jedan moj grubi odgovor na to. samo toliko je trebalo da se ova nasa veza srusi kao kula od karata.

stalno mislim da sam ja mozda pretjerao kad sam ti rekao nedavno da sam ja odlucio biti sa tobom zauvijek. nisam tada mislio da nas ovako nesto moze rastaviti.
naravno, krivo gledam na to. krivi smo oboje. nismo se snasli. puno smo htjeli i jednostavno smo izgorili.

jednu stvar ti moram samo reci o ovom danas. ja sam prvi tebe kontaktirao i pozvao te na lignjice. mislim da je jasno da sam htio da se vidimo i pomirimo.

kako god, ja te jos volim i to nije upitno. vjerojatno i ti mene jos volis jer ne vjerujem da imas neko dugme di to mozes iskljuciti samo tako. sigurno imas dugme mute i stisnes ga i onda nastane tisina.

falis mi, skoro ce 7, volio bi te vidjeti. VOLIM TE


Post je objavljen 07.03.2006. u 10:23 sati.