Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kurtcobainismyhero

Marketing

here I go again!

Streetboy, Mislav, Josip, Vilim,teo i ja smo se išli malo zezat.
Prije toga je bilo baš zakoooon, bili smo na bazenu od «Pool Film Festa» koji je bio doslovno zaleđen s debljinom od skoro 5cm. Prvo smo je svi (osim mene kojoj se nije dalo i Vilima kojeg nije bilo) sklizali na ledu i zajebavali. Onda je led počeo malo pucati ali na jednoj strani , a na drugoj ne. Mislav i teo su skakali po onoj strani koja je pucala ,
i led se raspadao , i ostajali su njihovi otisci nogu. Kasnije je teo trčao po ledu koji je na jednoj strani propadao, a na drugoj kao što sam rekla ne, ali se na njoj i sklizalo. I kak se teo poskliznuo tresnuo je na leđa i lupio i glavom i leđima na pod. .
Malo kasnije i Josip je izašao van, a Mislav i Bero su kao pravi frajeri otišli malo dalje, gdje je naravno i dublje i skakali. Kada je led odjednom počeo pucat. Mislav nije htijeo Beru pustit jer je znao da ako ga pusti neće imati gdje se maknut a Bero hoće jer će potrčat van. Te je Mislav Beru primu za ramena i spuštao dolje te je led počeo pucat, a Mislav je od straha skočio na Beru, na leđa i tako su oba padala u vodu. Kako je Bero bio ispod Mislava primao se sa strane za led i tako je led oko njih sve jače pucao. No uspjeli su se izvuć van trebali ste ih vidjet kako su bilo MOKRI!!! Kada su izašli Bero se odmah počeo derat na Mislava koji se smijao i pričao kak je bilo zakon. Bero je naravno bio puno višeeee mokar od Mislava no ni Mislav nije bio nešto manje! No kada je Mislav pogledao ruke vidjeo je da su skrooz ful crvene. Bero za znatiželju je pogledao i svoje ruke, ljeva ruka mu je bila ozljeđena. Imao je dosta veliku i široku ranu na ruci. No pobrinuo se za to. Poslije smo otišli do centra pa u park, Dani,... . Vilimu je ranije rekao da čemo ga čekati kod sata u centru, gdje smo ga i čekali. Vilim je nazvao Mislava i rekao da nas tamo nije bilo, na što je Mislav odgovorio da smo zbilja bili tamo, što i jesmo. Dok je Vilim naišao dok sam išao doma i kao «snimao» mobitelom kak ja njemu pričam di su ostali. A ja sam mu rekla ja i Mislav idemo doma , a da su ostali u parku i prate Josipa doma jer se nema s čega javiti tati te da ostali (Bero i ja) idemo domeka pajkiti!

Post je objavljen 20.02.2006. u 18:30 sati.