Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

02.11.2005 Come back home

Maloprije sam došla kući. Jedan sat je ujutro i ja nemogu spavati. Doznala sam novost.
Ujutro sam bila na nastavi i sve je bilo super.
Pomirila sam se s Larom. Oprostila se sa svima (again) i s Henriettom se vratila kući.
Ovoga puta sam Mordora uzela sa sobom da mi ne sije klince po Hogwartsu.
Dočekla su me mama, tata i Thomas, moj brat.
Thomas mi je brat. On je super. Super, super i super. Moram ga opisati. Prošle godine je tek završio školu i sad još nešto uči da bi mogao najprije raditi kao asistent, a kanije kao profesor u školi. Nadam se da će doć Hogwarts. Predavao bi Rune. Ima crnu kosu, jako je visok i zgodan (moram to reći premda mi je brat). Nema curu (na sreću, ili žalost svih cura u školi u kojoj bude radio) i superzabavan je.
Mama ga je prihvatila odlično. Totalno ju je osvojio. Tata je ponosan i ja sam ponosna. Tako je...... Poslala sam odmah pisma Remusu i Lari.
Luda sam.... Luda!!!!
Upoznala sam i Mirabelle. Moram priznat da se super drži za svoje godine. Ima 50, i pet godina je starija od tate. Milsim, mama ima 45 i super se drži isto, ali ova ima 50 i ten 20-godišnjakine.
A tek kako je otkačena. Rekla je da slijedeći put kad budem došla (a to će bit za moj rođendan) da će nas vodit u svoj klub (vlasnica je ekskluzivnog diska). Super. Rekla je da možemo tamo slaviti. Milsim, mislila sm ja pozvat ekipu iz škole, mama i tata su u baden-badenu, a ja i Remus sami u kući!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bile bi išle ova vikend, ali kako je ova situacija s Viks, bolje ne.
Sutra ujutro (tj. Danas) polažem flautu i pjevanje, a klavir i solffegio mi je odgođeno za slijedeći put kad dođem.



Post je objavljen 23.02.2006. u 07:08 sati.