Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

30-10.2005 Navala pisama

Neznam kako da oslovim ovo pismo. Neznam ali je pravo vrijeme da ti kažem Draga Drusilla ili pak Draga sestro... Nevjerojatno koliko mi se život promijenito u poslijednjih nekoliko tedana. Čovjek, za kojeg sam vjerovao da mi je otac, je ostavio moju mamu i otišao. Tada mi je mama priznala da je bila jednom u kratkotrajnom braku s tvojim tatom i da postoji mogućnost da je on moj pravi tata. Najmanje od svega želim da se vaša obitelj raspada. Upoznao sam se s „tatom“ i tvojom mamom i vidio sam koliko je sve to utjecalo na njihov odnos. Stvarno mi je žao jer nisam ja taj koji je sve to izabrao. Nadam se da mi ne zamjeraš zbog svega i da na kraju (iako ne ispadne da smo brat i sestra) budemo prijatelji
Tvoj možda brat
Thomas Faure



Moram priznati da sam ostala šokirana u jednaku ruku koliko sam shvatila neke stvari.... Prekomplicirano je sve to, ali sve više razmišljam da nebi bilo loše imati brata, pogotovo ne starijeg.
Dobila sam i Viconijino pismo:

Draga Dru
Mreni je nepodnošljivo. Albert je strašno nervozan, a ja stalno plačem. Nemogu jednostavno podnijeti sve to zajedno. Jedva čekam da se vratim u školu jer previše vremena, kad nemam nikakvog posla, provodim šetajući i razmišljajući. Ta razmišljanaj me bacaju u propast. Pozdravi mi puno Mordora i osatj mi dobro.
Do skorog viđenja
Viconia


Žao mi ju je. Strašno mi je žao. U petak idem kući. Pogreb je u subotu i onda se zajedno vraćamo u nedjelju navečer.
Jedina (ne)sretna vijest je da će Mordor postati tata. Naime, sve ono vrijeme kad sam ja bila malo u frci i zapostavila ga (ali samo mrvicu) on je bježao kod svoje cure, jedne Rawnclawce, tak da ćemo sad morat podijelit male maltezere po školi. Prekomično.
Cura se zove Viki i vlasnik joj je Laucien, Rawenclawac sa 6.godine. Moram priznat da je malo poludio kad je saznao da je skotna, ali se raznježio kad ih je vidio zajedno. Mislim, Mordora i Viki.

Ponedjeljak
Odgovorila sam i Thomasu i Viconiji. Zanimljivo kako je moj jedini konatkt s vanjskim svijetom i mojima, jedino pisma.
Sutra je zabava za Halloween. Neki su se prijavili na ono natjecanje, ali nije da se osvaja neka mjesta i to. Ja se nisam htjela prijavit upravo jer ih nisam htjela sve srozat. Mislim, ipak...
Remus me nagovarao da se prijavim pa smo se zbog toga skoro i posvađali.
Sutra ću obući Amy Lee-inu vjenčanicu. Stoji mi predivno a cijelokupni kostim (s dodatcima) je fenomenalan.
Danas kad sam se sastala s Laucijenom, da raspravimo što ćemo i kako ćemo s djecom, on me ispitivao o Amy. Čini se da se zagrijao za nju. Mislim, oni bi bili super par. Ja sam mu rekla da ću pokušat nešto sredit. Ha,ha. Baš nice :)
Počela sam čitati one knjige bezjačke spsateljice Viktorie Faust i super su. Pogotoo Smrtno uplašen koja govori o nekom vukodlaku. Mislim, knjiga je super, a vukodlak.... Premda je meni Remus objasnio kako je sve to u njihovom svijetu.
Malo me žalosti to jer on jako pati pri transformaciji. Jako ga boli. Rekla sam da ću se potrudit ja sve to izliječit svojim poljupcima (sama sam sebi zvučala kao neka zatucana luđakinja iz bezjačkih meksičkih sapunica).


Post je objavljen 20.02.2006. u 07:03 sati.