Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/govnnovalj

Marketing

SVE POMALO

What's up bitches??? Šta ima.....evo ja jučer bio na tekmi (Rijeka-Hajduk 1:0) bio sam naravno na D tribini kod bubnjeva. Gromoglasno navijanje od 1. do 90. glas mi je totalno u banani, ali isplatilo se zbog Novakovićevog gola u 80 i nekoj.........................kad je pao gol...............na tribinama LUDILO, poludili smo od sreće, a prije toga u 60-toj teška bakljada,trnsparenti i paljenje Hajdukovog šala, neki luđak se popeo na ogradu i skinuo gaće..........................zakon je bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...za kraj........a na Riječini grad je najljepšiii, njega čuva ta vojska najača.....riječka ARMADA!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mislio sam poslije ići do grada, ali nisam imao prejvoza pa sam otišao na Srdoče....................s frendovima išo na cugu i tako to. Eeeeeeee da i čestitam Janici na zlatu u kombinaciji ovo smo joj jučer na tekmi pjevali: «Vozi slalom, veleslalom...kombination i super-g..............četri zlata su sada oko vraaata volimo te..........Jano mi!!!!!!!! To Janica već rutiski obavlja. Danas se ništa ne radi nedjelja je, govna se ne valjaju, ljenčarim doma i žderem meso da dobijem ludilo, trihinelozu ili ptičju gripu pa da na njenim krilima poletim prema nebu još samo fali da i ribe dobiju neku bolest pa ćemo pojesti kurac od ovce. Ajmeeeeeeeee ne sutra ponedjeljak, jutarnja smjena dajte oboljelih ptica samo da ne odem sutra u onu žutu ludaru, a valjda će bit zajebancije u mom dragom razredu i neće valjda pitat. Posvađao sam se s curom........................jako sam tužam...................čak me nije varala s tipom nego s tipicom da da to je ova tu ljedo na slici.
Recite mi šta nije bezobrazna. Sad sam totalno u depresiji dubokoj ko Mrtvo more, ali nema veze valjda ću do sljedećeg posta naći novu curu................................aufviedersehen !!!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 19.02.2006. u 16:55 sati.