Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitskibbb

Marketing

S Dinamom smo igrali kao krave,danas gledajte hajdukovce prave! - bla, bla, bla i ludi se nadaju

Prošle sezone Tomislav Erceg je noseći dres Rijeke osvojio Kup, a već danas s Hajdukom na Kantridi mora tražiti bod(ove) nade za plasman u Ligu za prvaka. Erceg će radi problema s aduktorom startati s klupe, među prvih jedanaest počet će mladi Nikola Kalinić...
- Istina je da ću startati iz pričuve, no spreman sam ući u igru bude li za to potrebe - kaže Erceg.
Na Kantridi su puni hvale za svog bivšeg igrača, a danas po ramenima tapšu Fredija Bobica.
- Bobic je veliko ime, a sve ostalo vidjet ćemo na terenu. Rijeka je kvalitetnija, mi dolazimo na Kantridu nakon derbija kojega smo odigrali tužno, nikad gore.
Iz svega se da zaključiti kako bi Erceg bio zadovoljan i bodom protiv Rijeke, no...
- Bod me ne bi zadovoljio! Svjestan sam kako bi on vrijedio u utrci za prvih šest, no dolaskom trenera Bonačića osjeća se promjena atmosfere u momčadi. Ne, Bože sačuvaj, nemam ništa protiv Gudelja, igrači su apsolutno krivi za situaciju u kojoj se nalazimo, ali osjećam kako ćemo se dići, ići prema naprijed.
Erceg je konstatirao kako se s Rijekom rastao "bez repova", još uvijek je u kontaktu s mnogima iz bivšeg kluba.
- U Rijeci sam proveo lijepu godinu i osvojio trofej. Ima ljudi s kojima se čujem, prije svih s Danijelom Šarićem. Našu šansu vidim baš u činjenici što on danas ne igra, Šarić im je glavni igrač.
Hajduk u Ligi za prvaka?
- Nadam se. Nije nam lako. Nakon 40 dana pripreme za derbi u kojemu smo igrali k'o krave, čovjek počne sumnjati u samog sebe. Pomak će se, uvjeren sam, osjetiti već na Rijeci. Hajduk već treba razmišljati o momčadi za sljedeću sezonu. Ako se i ne uđe u "gornji dom", neće biti smak svijeta. Bilo bi dobro izboriti Ligu za prvaka radi atmosfere jer sumnjam da ćemo osvojiti Kup ukoliko prethodno ostanemo među sastavima koji se bore za ostanak.

Post je objavljen 18.02.2006. u 19:00 sati.