Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

28.10.2005 Na čiju stranu....

Vidjela sam Larin dnevnik. Na kraju stranice gdje piše da nam je poslala pisma ujedno piše kako smo mi budale. Baš je licemjerna. Rekla sam joj da je glupa koza i da me uopće ne poštuje (što je i istina), na što je mene optužila da ja nju ne poštujem i da se petljam s njenoim dečkom.
Sirius se naravno pobunio dignuvši glas. Lara je bila šokirana. Rekla je da nas je čula kako smo pričali da je luda. Nisam imala pojma o čemu govori. Mislim, nakon svega ovoga ne bih pogrješila kad bih to i rekla.
Društvena je bila prepuna. Jedino je James, čini se, stao u Larinu stranu jer se dignuo i stao iza nje. Onda je Kingsley s Diadrom stao iza mene, Siriusa i Remusa, što je očito zasmetslo Lari, koja je rekla da smo luzeri i da neznamo što gubimo. I otišla je. I James s njom.
Sirius me pitao što je s njom. Ja sam slegnula ramenima u blaženom neznanju.
Lily je došla do mene i kroz zube procijedila pitanje što se događa s Jamesom i Larom.
Rekla sam joj da nemam pojma.
U društvenoj se svašta govorilo. Šaptalo se, više nego prije, kako je ženska totalno luda i da je treba doživotno strpati u Sv. Mungo.
Da je bila druga situacija, ja bih stala u njenu stranu i branila je (tj.u tom slučaju bih bila potrčala za njom) ali kako se pokazala tako otresitom zbog nekih svojih frustracija, ja sam sve to odlučno ignorirala.
Ostatak dana sam provela s Remusom. Bili smo kraj jezera i razgovarali o budućnosti. Ja sam rekla da još uvijek mislim da Hogwarts nije pravo okruženje za mene i da želim otići, ali da ne želim njega napustiti.
Rekla sam da želim u Beuxbattons (zadnji put me tresla groznica Durmstranga kad sam bila “zločesta“) ali da ne želim njega napustiti. Na to je on rekao da bi on otišao zamnom i na kraj svijeta, ako bi ga ja prihvatila.
Pa naravno da bih, nisam ja ta koja je luda.


=> Mala napomena od Ady za Laru (Anu): Pretjerala si. Ovaj blog će donijeti razdor. Mislim, toga nisi svjesna nego si uvjerena da sam ljubomorna (a nisam nego sam realna). Smeta mi ono za Emillea, za ponedjeljak i molim te da to izbjegneš. Stavi radije Snapea. Emillea NE DIRAJ!!!! I u srijedu bez onog Help pogleda. Ne želim da me spušataš.... Znaš na šta mislim... Ovaj put si stvarno pretjerala i mislim da si zapravo ti koja si ljubomorna <=


Post je objavljen 18.02.2006. u 21:59 sati.