Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

18. 02. navečer

Grozno. Jutros, nakon doručka, Siriusa, Jamesa i Lupina nije bilo, a kasnije su dojurili u Društvenu. Počeli su mi nešto govoriti, ali je došla McGonallgica. Svi su je pogledali. Zamolila je Lily, Siriusa, Mayu i Lupina da napuste prostoriju, jer su ostali već otišli.
"Ne! Oni su moji prijatelji, nema toga što mi ne možete reći pred njima!"
"Ako je tako, gospođice Smith, moram vas obavjestiti da smo imali sjednicu posvećenu vama i da smo odlučili..."
"Što?"
"Predlažemo da napustite Hogwarsts na tjedan dana."
"Molim?!"
"Osigurali smo vam prijevoz. Danas se spakriajte, oprostite od prijatelja, a sutradan ujutro krećete. Hagrid će vas odpratiti."
"Ali... Zašto?"
"Zbog stresa. Predlažem da ovaj dan provedete uživajući, kao i one koji sljede."
Okrenula se na peti i otišla. Bacila sam se na trosjed i počela plakati. Svi su se okupili oko mene, a ja sam samo plakala. Nije uredu! Tko su oni da me izbacuju iz škole. Meni je ovdje dobro, osjećam se sretna i zaštićena!
Kasnije smo išli prošetati oko jezera. Držala sam Siriusa i Lily za ruke. Svi će mi toliko nedostajati. Prošli smo pokraj Cmizdre.
"Smithice, suspendirana si?"
Lily ga je ureknula balama šišmicama, a Sirius mu je povečao zube. Prizor me uistinu nasmijao. Iako ne vjerujem da će se to često događati.
Ne želim ići doma! Ovo je moj dom, ovdje uživam, ovdje su moji prijatelji! Počela sam plakati, pa smo sjeli pokraj jezera. Tjedan dana bez jezera...bez prijatelja...bez čarolija...
Sutra krećem. Sva sreća što postoji čarolija za pakiranja, jer mi se uistinu ne da trošiti vrijeme na pakiranje dok se mogu, primjerice, ljubiti sa Siriusom (koji se počeo valjati od smijeha kada je čuo za moj oblik Patronusa...)...

Post je objavljen 18.02.2006. u 19:59 sati.