Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Subota!

Evo mene ljudi, nakon još par dana nejavljanja jer mi je opet nešto bilo u kurcu s blogom. Neki radovi ili tako nešto. Uglavnom, nisam mogao napisati post. Ali sad ga pišem.

Evo, jučer imasmo probu. Bolje nego zadnji put, ali još uvijek loše. Čak nas je Sabrina došla slušat pa smo se više smijali nego svirali. Poslije probe direkt u Rojc. Namjeravao sam se nacugat, ali spaljeni Čubra me zadržao jer je još išao nešto odsvirat u Rojc, pa mi se trafika zatvorila. A, jebi ga. Onda sam poslije cugao vodu cijelu večer. I to neku jeftinu. Ima okus po… na znam čemu, ali ne po vodi. Ali danas je subota, pa danas cugam.

Danas mi je stari u Sloveniji, pa mi stara ne da da idem pješke doma, pa morah prespavat kod none. Sada sam došao, i pišem odmah post. Kako mi se stari vraća sutra navečer, opet večeras moram tamo prespavat. Ma i tamo mi je ok. Malo dosadno, ali ok. Imaju tv, i to mi je dosta.

Jučer je bilo ful tapija! Pola je ljudi bilo u bedu jer je… ustvari još ne znam zašto. Moram pitat. Jučer saznah da je u šerpu bio koncert od AntiTodora, Popeya itd, a ja nisam znao! Kako bi Tanja-Sanja rekla: ŽNJ! I sada mi je tapija, ne znam šta više da vam pišem. Ništa pametno mi se više nije desilo.

Ali danas je subota, pa ču da se razveselišem jednim, odnosno dvima, lijepima kruškovcima. Ja sad grem slušat music, pa adio. C ya

P.S. stavljam slike! Napokon...

54!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 18.02.2006. u 16:43 sati.