Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuwsky

Marketing

PETAK


Damn, što sam umorna. Ali stvarno. Ovaj tjedan me totalno iscrpio, a još nije gotov.

U školi je, po tradiciji teško. Ne znam što bih bez cure koja sjedi samnom i ovih što sjede ispred mene. Da njih nema, poludjela bih od dosade. Ovako barem uživamo zezajući profesora iz fizike, koji nam ne može ništa, jer smo za sad odlične učenice, a pošto smo jezični razred, 90% ljudi ima vrlo manjkavo znanje iz podričja toga predmeta, pa jadni profesor jedino od nas i očekuje da nešto znamo. Ajde, barem se na fizici možemo izvlačiti, za razliku od ostalih sati.

Ne bunim se. Dobro ajde bunim se, ali ne za ozbiljno, uostalom sama sam se upisala u gimnaziju. Nitko me nije na to prisilio i sada mudro šutim dok se ostali u razredu žale na količinu i težinu gradiva, a najviše na profesore. Stalno govore kako su trebali upisati neku drugu školu, dok se ja još dobro sjećam kako su na početku školske godine ponosno buljili u one prospekte o našoj školi na kojima piše da je među 13 najboljih *'ali ne nužno i najtežih', sarkastično sam pomislila.'što je s ovima iz GAM-a, ili još bolje, zagrebačke Lucijanke ili MIOC-a' * u Hrvatskoj. Opet broj 13. Proganja me.

Inače, zavoljela sam svoj razred, odnosno ljude u njemu. Komunikativni su. Puno pričaju. Ja najviše. Ups. I ljubomorna sam na one koji su bili u UK, SAD-u, Kanadi... No to je pozitivna ljubomora. Nadam se da će me uzeti sa sobom kada budu išli sljedeći put! ^^

I to bi bilo otprilike to.

Joj, zaboravila sam vam odati uzroke svoje iscrpljenosti. Natjecanja iz povijseti i geografije. Dosadno, znam, ali nisam se sama prijavila.
Rezultati?
Povijest - bo. Bilo je školsko. Nisam baš učila. Ponavljala sam staro gradivo i naučila novo do kraja. Pomagala curi koja je bila prva. *hehehe* Mislim da sam bila 5. :(
Geografija - gradsko. Druga. Nemam pojma jesam li prošla dalje. We'll see, we'll see...

Danas - ispit iz matematike. Matematika mi i inače ne ide. *zato je i imam 3* Ma ne znam. Nadam se trici.

Sramota tjedna: 4 i 4 iz ispita iz Engleskog.

Pozitiva tjedna- 4 iz HJ. Znam, nije bog-zna-što, no velik je uspjeh jer sam za kontrolni saznala u školi. Zaboravili su mi reći kada sam bila bolesna. A ja sam zaboravila pitati. Ova ocjena dobivena je isključivo na temelju moga prepisivanja. Joj, da se barem prepisivanje ocjenjuje. Prošla bih s najvišim ocjenama. :) Inače, to umjeće sam usavršila još u osvovnoj školi.


... i za kraj, jedna sličica koju sam pronašla švrljajući netom, jedan popis i nekoliko komentara...



1.These are the best years of your life. Please. The best years of my life are definitely not spent angsting over my essay and whether my current group of friends is actually my group of friends. Absolutely ridiculous.
2.We have a caring and respectful environment. Buahahahahaha...
3.The counselors are always here to listen. Hmmm... counselors... Who?
4.We don’t pressure you to do well. This one, at my school, is laughable.
5.The staff is commited to staying in touch with the students.
6.You have enough time to go to the bathroom in between classes. Yeah. Especially after math...
7.To get someone to stop bugging you, all you have to do is say “Please stop.
8.Education is equal opportunity.
9.Every student is treated equally.
10.The teachers won’t bite your head off if you ask for help. *grči se od smijeha*
11.You will only have an hour and a half of homework every night.
12.Pagers and cell phones are NOT used on school property.
13.Our school is a drug-free environment.

Opet 13. Kažem, vam, progoni me...

Post je objavljen 17.02.2006. u 20:19 sati.