Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decay

Marketing

krilato ludilo

ptičja gipa, ponovno... zar im još nije dosadilo?
o.k., stvarna prijetnja čovječanstvu, kraj svijeta, epidemija, zarazno, bla bla
ali sada dizati toliku halabuku zbog par labuda koja su crkla od bogzna čega? ptičja gripa nije ništa novo, postoji več godinama, no tek je sada mutiralo toliko da može prelaziti na ljude!
mađari su kao izumuli neko cjepivo...pa narode cjepite se!!! nemora se iz jednostvanog straha ubiti toliko peradi! i oni imaju pravo na život... to je kao da sad svi krenu na ljude zaražene AIDS-om, kako bih sve pobili, samo da se ta smrtna bolest ne širi dalje.... blesavo, to više nije normalno!
a gdje su sada te neke udruge za zaštitu životinja? peta, greenpeace i svi ostali? što dovraga rade kada se ubija toliko peradi? protestiraju protiv uporabe krzna? činčile i sve te životinjice? ne znam da li ih ovo uopće brine, sigurno da da, no to se ne prikazuje na državnoj televiziji. ne znam zašto nitko ništa ne poduzima? životnje ovako, životinje onako, no kada je ljudski život u pitanju nitko ne mari ni za najzaštićeniju vrstu. gdje je tu pravda? boli mene briga za tu ptičju gripu! sada dizati toliku halabuku zbog toga? svi ćemo ionako umrijeti, tako nam je suđeno! zar nije svejedno da li će se to dogoditi prije ili kasnije? več mi zaista ide ne živce, svaki dan moram slušati o uginulim pticama...
a kada su ih onako ubijali, tamo negdje u aziji, samo su ih sve potrpali u vreće ŽIVE!!!! a što su onda radili, spalili su ih, sve... od stare kvočke od malih pilića SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ponavljam, pravde nema...

toliko zasad o tome

xoxo

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 17.02.2006. u 16:20 sati.