Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

24.12.

-no body gonna love me better, i must stick with you 4ever
no body gonna take me higher, i must stick with you 4ever……-
otkad sam se probudila ta mi je bezjačka pjesma stalno u glavi i pješuim ju . ja volim bezjačke pjesme, baš imaju super ritam za čagu. nas tri ustale smo u sedam , i odjurile u grad u kupnju. vratile smo se u 10 , pozdravile se s mojima, spakirale i u 11. oko jedan već smo stigle u hogwarts. cure su bile oduševljene onim šta su kupile, pa su se cijelo vrijeme smiješkale. kad smo se vratile u hogwarts, išle smo na ručak nać se s j.j , mary , dracom, herms, harryem, ronom, linsday, mary elizabeth…………….
za ručkom nitko nije jeo , svi su pričali o tome kak im je bilo, šta su radili… bilo je već 2 u 7 počinje ples. kad su to skužili ljudi su odjurili u svoje sobe. to sam i ja napravila, trebala sam
a) zamotat poklone, poslat ih
b) napisat čestitke, poslat ih
c) spremit se za ples
d) uvijeriti se da izgledam savršeno
tak sam počela motat poklone u savršene zamotuljke dok me prsti nisu počeli boljeti. bilo je pola 4 . znala sam da moram požurit s čestitkama, inače se neću stić spremit za ples. hvala bogu pa sam neke čestitke kupila napisane.poslala sam ih i bilo je 4, krajnje vrijeme da se počnem spremat. na svu srću francuska manikura na koju sam išla u NYC-u nije se uništila. u kupaonici sam se okupala, metamorfizirala kosu u tamno smeđu ,našminkala se. onda sam se u sobi kanila obuč haljinu, al me omeo jauk iz pensyne sobe , koja je,ako nisam spomenula odmah co moje. onako omotana ručnikom uletila sam u njenu sobu, a ona jejaukala s nogom na krevetu . pitala sam šta joj je , a ona je rekla da je previše stegla remenćić na cipeli i zaustavila si cirkulaciju u ljevu nogu.-glupača – pomislila sam, al umijesto toga sam ju pitala dal ima škare, rekla je da nema, pa sam ja odjurila u svoju sobu po škare i odrezala joj remenčić. užasno me izživcirala pa sam ju snažno uštipnula za ljevo stopalo i pitala ju dal to osjeća ona je vrisnula, to je valjda značilo da da. bilo je 6 moram se obuć i stavit naušnice i ogrlicu. eto u pola sam bila gotova. petnajs min. sam se gledala u ogledalo, obula i bila sam gotova, izgledala sam prilično dobro. bilo je 10 do i morala sam se nać s dracom u društvenoj. kreuli smo na bal. svi su bili svečano obučeni, i lijepo izgledali. sve je bilo ukrašeno imelama, a na sredini prostorije prekrasna crveno okićena jelka.ludo smo se zabavljalii plesali ……
ali naravno , kakav bi to bio bal u hogwartsu, da crab i goil ne naprave sranje. ovaj put je bilo još gore- potukli su se oko komada puretine. oko batka. potukli su se i srušili stol s zdjelom punča. Dambo ih je poslao u njihove spavaonice. ostatak je super prošo!!!evo kak je ko izgledo:

-Ja-


-Maya-(haljina je na nekom modelu,Maya se nije htjela slikat)


-Amy-

-Mary Elizabeth-
(nemam sliku ,ali: imala je kratku, usku crnu haljinu , na vezanje oko vrata, crne štikle, tamna šminka i malo bljedi izgled, kosu je metamorfizirala u crnu, ravnu , do struka)

-Mary-
( nemam sliku, ali: duga haljina boje breskve, jedna orhideja naprjed, jedna u punđi. crna maskara, bijele oble štikle)

-J.J.-


-Hermiona-
imala je dugu crvenu haljinu i crvene štikle…

bilo nam je zakon!!!

kiss, forever yours Lenna V.


Post je objavljen 17.02.2006. u 16:35 sati.