Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Kratke obavijesti

** U četvrtak 16. veljače nije bilo rada go-sekcija u školama 'Eugena Kumičića' i 'Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica' u Velikoj Gorici. Razlog je bio sprijećenost voditelja go-sekcije Mladena Smuda. Ujedno ovom prigodom isprika.
Slijedeći četvrtak će navedene go-sekcije normalno raditi u redovno vrijeme.
** Vidno je zanimanje za odlazak na go-turnir u Rijeku. Kolima zasada znamo ide samo Daniel, ali kod njega je sve puno. Ostali idemo autobusom sa Zagrebačkog autobusnog kolodvora. Tamo treba biti nešto prije 6 sati ujutro u subotu 18. veljače. Sastanak je tamo gdje se prodaju karte.
Grupa iz Velike Gorice ima sastanak kod Centra ujutro u 5:00 sati. Ne kasniti.
Krećemo busom za Zagreb, ako neće biti prevoza do autobusnoga kolodvora u Zagrebu osobnim kolima roditelja. Potrebno je nazvati Mladena da bi se moglo pripremiti sve potrebno za put. Ponijeti nešto hrane i 50,00 kuna.
** Zbog odlaska na Riječki go-turnir ovu subotu neće biti redovnog velikogoričkog subotnjeg turnira. Preko tjedna će školske go-sekcije raditi redovno.
** Podsjećam da je u drugu subotu 25. veljače Karlovački go-turnir. Pozivam sve zainteresirane da dođu. I taj se turnir boduje za rating-EGF-e. Već su se najavili neki jači igrači. Zbog toga neće biti ni velikogoričkog subotnjeg turnira 25. veljače, a slijedeći će se održati tek u subotu 4. ožujka.
Za sve informacije u vezi navedenoga na raspolaganju bl. Muradenu

Post je objavljen 17.02.2006. u 05:14 sati.