Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kimmchee

Marketing

I to je prošlo!!!

Hm, ovaj se usklik ne odnosi samo na Valentinovo i sve ono vezano uz to, već i na natjecanje kojie je bilo jučer i na čitav ovaj tjedan koji je bio malo više nego naporan.

Dakle...od početka.
Valentinovo je prošlo sasvim u redu( s obzirom na to da sam ga slavila sama). Dan mi je uljepšalo smijanje silnim parovima koji su se drpali s razmakom od pola metra po hodniku. Nije se moglo proći. Naskupljala sam zgodnih idejea za budućnost, namirišala se ruža(koje nisu bile namijenjene meni) i nagledala se slatkih medeka koje su svi kupili svima. ma bilo mi je lijepo. Odlučila sam pažnju posvetiti sebi u utorak pa je bilo i zanimljivih primjedbi na moju majicu, ali ne ću o tome...

Natjecanje je bilo iz područja hrvatskog jezika.I bilo je blago jezi-vo. Prošli me tjedan raska nagovorila da idem i rekla mi da ne moram ni učiti. Nisam učila( tko zna kad će se to opet dogoditi) i riješila sam 58%. To znači da sam pokazala prilično dobro znanje s obzirom na to da je gradivo mahom pripadalo prvom razredu(glasovne promjene, glagolski oblici-2.r) i da mi je samo 2% , tj. DVA BODA(dva odgovora-kako god) falilo da prođem dalje. Danas sam živjela u uvjerenju da sam predzadnja ili zadnja i to me deprimiralo, no lista je pokazala da sam prva ispod crte. To me veseli jer ne moram učiti za dalje...hehe...

Predavanje od 40 minuta koje sam dobila za kaznu je dobro šrošlo. Malo sam zadavila razred, no neki ipak kažu da je bilo dobro(trećima je bilo super, no u njihovu objektivnost ne vjerujem). Moram profu pitati još hoće li mi dati ocjenu za trud ili moram još dubiti na trepavicama.Ipak sam radila cijeli vikend i propustila učenje za natjecanje.(ma lažem-za učenje mi je trebalo svega dva sata-za 40 min pričanja)

Evo zakašnjele valentinovske priče...ili one koja to nije....nema veze...

Kad je stvarao svijet, stvori Bog jednu dušu. Nešto mu ipak nije odgovaralo i odlučio je tu dušu razdvojiti na dva dijela. Razdvojio ih je tako da je svaka polovica nadopunjavala onu drugu, i činila ju sretnom. No, stavio ih je u različite dijelove svijeta i na različita mjesta( moglo je to biti vrlo blizu, ali i vrlo daleko...). Te dvije duše su zapravo dva ljudska bića. Oni se čitav život traže po svijetu, a kad se nađu i pogledaju, znaju da je ono drugo baš njihova polovica duše. Tada se spoje u jedno.

do čitanja dragi moji...tko zna...možda mi je ovo posljednji post

Post je objavljen 16.02.2006. u 22:13 sati.