Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/camilleneveire

Marketing

Prozor prema zalazu...

Joj,kak mi se u subotu ide vankaaaa.. I to negdje plesat.. Zadnjih 3-4 puta sam stalno u Lake city-u.. Pa mi se ne da više tamo. Sad bi negdje gdje svira samo r'n'b i house.. Toga obično ima u Piranhi, Macau,a pojma više nemam šta je subotom u Aquariusu.. Nekada je bio clubbing i bilo je suuuuuper,sad ne znam kaj je.. Morat ću se malo raspitat,a i prošvrljat po netu. Obećala sam frendici(tj. ugnjavila sam je) da ju ja šminkam.. :) A i vozit ću,pa neću moć pit. A i nije to neki bed jer mrzim otić van samo da se mogu napit. Ako nešto mrzim vidit onda je to pijana cura.. A ona misli da je fancy.. Ja pijem do granice.Kad osjetim da me šora,ljulja,dere,kak god-stanem.. Jer sam se dva puta napila u životu i nikad više. Jedanput je bilo na mojim prvim pripremama u Medulinu. Ajme,koja katastrofa. Došli smo u sobu jedne cure iz Kutine i slavila je roćkas. Kupila je oko 8l vina i isto toliko cole. A u sobi smo bile samo nas 4-5 cura. Tad sam imala 15 godina.. Hahahaha.. I tako sam ja eksala jedno 6-7 komada:jednu za Ivanu,jednu za Josipu,jednu za Kiku,pa za drugu Ivanu i tako sam ja derala dok se oni nisu odlučili otić do plaže napušit. Ja kao dobra curica koju to ne zanima-sam otišla u sobu.A put do sobe...... Hvala Bogu što je to bila soba u istom hodniku.. Hvala Bogu.. teturala od jedne strane zida na drugu.. Došla u sobu,pustila CRvenu Jabuku da svira,a tad sam bila zaljubljena u jednog dečkićaaaa.. I tak sam ležala na krevetu i slušala.. E,onda je došao trenutak kad mi se digao.. Želudac.. Prva dva puta sam bila pristojna(iako ne i precizna) i otišla u wc,a treći put sam otišla na balkon jer mi je tamo bilo bliže i rigala prek balkona na donji.. Ajmeeee.. A soba smrdiiii,truje,čovječe po alkoholu.. Na kraju sam saznala da mi je frednica završila u nekom bircu tamo ispijajući dobrih 8 tequili. A nakon toga je završila s nekim tipom iz drugog kluba.. Uf.. u krevet je došla oko 5 ujutro.. A u 7 dizanje,hehe.. Taj dan smo se svi potrgali na treningu samo da trener ne skuži da je prošlu noć nešto bilo. A bilo je,uuuu.. I na kraju nam je to bio najbolji trening ;)
A ovo drugo pijanstvo je ono.. Završetak školske godine,odlazak na Jarun.. Do Jaruna popijeno već litra bambusa i oko 7 dcl schwepss-vodke.. e,al fora je u praznom želucu.. Taj dan nisam niš jela i to me UBILO.. Došla na Jarun-tamo rigala.. Frendice me vukle doma,kad sam došla u kvart i njih pozdravila,samo sam se okrenula za 180 i nastavila rigat. i onda mi je bilo okej,došla doma.. mama me pita:» kak je bilo..?»... – super,mama,laku noć, i tak otišla spavat.. Sljedeći dan su mi usta bila tako suha,prestrašno nešto.. nisam mogla jest,nego samo pila vodu i sokiće..
I da ne duljim – otad sam se opametila...da.. kad vidim da me šora....prestanem se šorat :))))
Moj jedini pravi porok je slatko.. Trenutno izdržavam bez toga i nije neku problem,al mislim(iskustvo kaže) da će za par dana bit problem.. Jutros sam išla staroj na plac,prošla pored svježih pizza i mislim si:ajme kak bi ovo išlo suuuper uz colu..uf... i polako sam prošla pored njih i.......samo prošla.. dakle,samo reci NE :)))))
Jučer sam se namjerno htjela nabit na neku žensku.. Žena je vozila 20 na sat,jebote.. i tak cijelu ulicu.. Ne znam jel nešto tražila,gledala,al me naživcirala do koske...............
Sad samo gledam na mob,kad će mi pare sjest,pa srećom imam bankomat u kvartu-odma dić 600kn.........odma....i odma ih potrošit..
c ya...... (prenosim ovo iz worda..nemojte se ljutit..moram se apdejtat :))


Post je objavljen 16.02.2006. u 22:07 sati.