Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Tunajt iz d najt for...

Dok vani kiša nemilice pada Maroons se sprema za večerašnji izlazak. Večeras će ponovno navući svoje "belo đez odelo", napuderisat se do granice gušenja i uz veliku paradu znatiželjnih susjeda hrabro izaći na ulice Grada. Večeras će se savršeno provesti, zna to Maroons, jer njegov život je nikad bolji: zna znanje, ima para ko žala, trebe ga obožavaju... i nema veze što pada kiša, jer on je večeras tako močan da ga ni munje svetog Ilije ne bi zaustavile u njegovom gladnom pohodu za užicima. Iako je hedonizam Maroonsu prilično stran pojam, odlučio se malo razbalahati, jer kad će ako neće sad...
Večeras neće mislit na životne probleme, jer nijedan nije tako bitan da bi poremetio njegovo odlično raspoloženje. Jer Maroons je smislio novu teoriju, tzv. teoriju mudrog ježa, koja, ako se dosljedno primjenjuje, pomaže kod riješavanja svih velikih problema. Iako je teorija još u fazi razrade, već mogu jamčit njenu uspiješnost. Zainteresirani za testiranje teorije neka mi se jave. Pitajte kolegicu iz jednog prošlog posta je li moja teorija poznata kao TTO bila učinkovita, pa ćete znat koliko su moje teorije inače precizne i učinkovite. Jamčim olakšanje od svih većih problema. Manji me ne zanimaju. Ja smišljam teorije samo za velike stvari.
E, da...budući se nekako osjećam odgovornim za svoje pulene, ako neko ima pitanje tehničke naravi nek pita u komentu, a ja ću nastojat pomoć. Ako neuspijem, nađemo se u E05 i sve razjasnimo.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 16.02.2006. u 20:23 sati.