Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenofmagic

Marketing

PoSt za Bičaka i Za denijaaaa

Ovo je post za Bičaka jer:
1. On je legenda
2. On je super frend
3. Uvijek je tu kad ga trebaš
4. Zaebava se non stop
5. Baca bombe da se cepam cijelo vrijeme
6. Ful ima razumijevanja i kuži cure
7. Voli te i to ti zna dokazat (sad, kako koga na koji način)
8. Boli ga kurac za sve profesore i školu
9. Najbolji mi je freEeEeEend i M.T.P_ovac je!

Inače, danas je ekipa treala ić na Platak ali došli svi pred školu i profesori mrtvo hladno samo kažu da nema platka zbog kiše. I sad, mi koji smo treali imat samo 4 sata jer nismo išli na platak, ipak smo imali cijelu nastavu a to je 7 sati!!!!! (???????????) I sad, kao šta ćemo , neMO POLA pribora ni knjiga.. ni niš... i mi se pokupimo ča...a pokupilo se ful puno njih, samo u klik s nama je došlo ful puno ekipe iz svih razreda(svi su išli i ča, i oni koji su treali ić na platak i oni koji ne) Bili smo: ja, Hana, Mala Hana, Marina, Sara Ocelić, Zekky, Nina, Alica, Merima, Martina, Ivana, Ana Marija, Tea, Brlja, Sabina, Sanjin, Peho, Raić, Kiki, Veki, Karlo, David, Bičak, Jeromela, Jurić, Peđo, i još cijela ekipa koja je otišla a nije bila s nama u Kliku! Uglavnom, otišlo je od osmih razreda oko 50 učenika, cijeli a razred je otišo, a na kraju smo shavtili da nam je to bila najveća pogreška (.............................................................................................)

Zato jer će nam svima pazi SVIma dakle S-V-I-M-A znači S__________V_________I__________M__________A

ZVAT RODITELJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mene će stara ubit, dakle, zaklat, dakle, ugušit, utopit, zakopat, pokopat, ukopat, oduzet mi život, a tek stari... o bože jebem mu ja mater u kurac i nama glupanima ša smo išli bježat svi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajmo sad da vam, objasnim , zašto, je , ovaj, post, i , za , denija:::::
ZATO JER JE DENI JEDNOM DAVNO PRIJE 100 GODINA JEDAN POST POSVETIO MENI PA SAD JA MORAM NJEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali Deni, kad sam rekla da idem po jaknu nisam došla jer sam išla kod frendice, a onaj put kad sam rekla da dolazim u 5 sam morala čekat zekky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti je jasno! ti je jasno! ti je jasno! ti je jasno! ti je jasnoooooooooooooooooooooooooooooOoOoOoOoOoOoOooooOOOOo!!!!

Volim vas jako i sve vas poz fala na komentarima kad ste taaAaAaAaAaAaAko dobriiiii hehehehehehehehehehe luv ya!!!!!!!!
Lanica

Post je objavljen 16.02.2006. u 16:09 sati.