Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Počelo je počelo!

Započinje intenzivno razdoblje kickboxing aktivnosti kickboxing saveza. Pa evo najave nekoliko natjecanja i događanja u narednom razdoblju, krećem redom:

1.
U subotu, 18. veljače se u Valpovu održava večernja kickboxing priredba - susret kickboxing reprezentacije Osiječko - baranjske županije i reprezentacije Vojvodine (o tome slijedi posebni post s najavom, a kasnije i izvještaj s nekoliko slika - nadam se).

2.
U nedjelju, 19. veljače se u Zagrebu, u dvorani Kineziološkog fakulteta na Jarunu (preko puta SC Mladost) održava Otvoreni kickboxing kup "Zagreb 2006" na kojem će se natjecati mlađi kadeti i juniori u semi contactu i seniori u light contactu.





3.
Sljedeći tjedan, u subotu 25. veljače je Hrvatski kickboxing kup u semi contactu za djecu, mlađe i starije kadete u Makarskoj.

4.
U nedjelju, 26. veljače u Zadru se održava Hrvatsko kickboxing prvenstvo u disciplini thai kickboxing za juniore i seniore. Prvenstvo će se odvijati tijekom dana u sportskoj dvorani Jazine.

Navečer, s početkom u 19:00 sati održati će se posebna Gala - večernja kickboxing priredba u čast i kao potpora obrani generala Ante Gotovine koju organizira Hrvatski kickboxing savez s izvršnim organizatorima - Marko Žaja i Luka Kalmeta te klub "Croatia". Sav prihod od te priredbe biti će uplaćen u fond za obranu generala.

Svi čitatelji ovoga moga bloga su pozvani da svojim prisustvom date potporu, a kupnjom ulaznice i prilog za generala Gotovinu. O svemu tome ide poseban post s najavom i navedenim parovima koji se bore. Za sada Vam mogu reći da će parovi biti vrlo zanimljivi, a borbe vrlo oštre. Izgleda da su neki naši vrhunski borci najavili "poravnanje starih računa". Pa da vidimo. U svakom slučaju, znam da će pobijediti kickboxing.

5.
Vikend nakon ovoga 4. i 5. ožujka, u Dublinu, Irska, je Međunarodni kickboxing turnir "Irish Open 2006". Radi se o najvećem "open" turniru u Europi, a očekuje se prisustvo više od 2500 natjecatelja iz cijeloga svijeta. Prema informacijama koje imam - ekipa iz Sisačko - moslovačke županije je odustala, ali ide ekipa kickboksača iz Rijeke.












6.
Tjedan dana kasnije, u nedjelju, 12. ožujka 2006. se u Kostreni održavaju Hrvatska kickboxing prvenstva u semi contactu za starije kadete, u semi contactu za seniore i u low kicku za juniore. Natjecanja se održavaju u novoj sportskoj dvorani.


7.
I tjedan dana kasnije, 18. ožujka je Međunarodni kickboxing turnir "Austria Classics 2006" koji se održava u Worglu (Austrija). NA ovom natjecanju u pravilu sudjeluje dosta sportaša iz Hrvatskog kickboxing saveza i u pravilu su vrlo uspješni.

Kao što rekoh, počelo je počelo.

Eto.


Post je objavljen 16.02.2006. u 16:26 sati.