Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malacarica

Marketing

što je danas lijep i sunčan dan

Kao prvo željela bih zahvaliti svim svojim dragim kolegama koji su se složili sa mnom i koji dijele moje mišljenje u vezi naših dečkiju iz kojih sve više i više bukti inspiracija prilaženja curi!!!!!
Svakim danom se sve više i više iznenađujem kako su naši dječačaci domišljati kada treba biti i svaka im čast na tome!!!!!!
Zahvaljujem kolegi maroonsu koji se složio sa mnom i sa još jednim kolegom/kolegicom koja je istakla da se još misle BITI PEDER ILI NE... E ako je to u pitanju ja im savjetujem da se mogu međusobno nadopunjavati i usrećiti, a ja ću i dalje misliti kako ima iznimaka samo se treba potruditi naći ih... Možda vrijedi ona poznata da su propali u zemlju, e pa ako je tako onda bi bilo dobro da propadnemo i mi, pa ako ništa drugo barem bi da našli u istom sranju. Ne bi to bilo tako loše, ako nemaju snage gore možda imaju dolje!!!!
Danas sam posebno dobre volje i možda me ovako lijepo sunčano vrijeme malo i oraspoloži, iako bi to radije poželjela našoj boljoj polovici, dragi moji dečki ne držite se mamine suknjice, skupite hrabroisti i u napad,,, hahaha!!!!
POZDRAV SVIMA KOJI ME ZNAJU I NE ZNAJU,

Post je objavljen 16.02.2006. u 11:25 sati.