Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonkicari

Marketing

Pojavila sam se, javite rodbini!!!!

Evo bila sam napisala post od 8 km pa mi se iz čudnih razloga pobrisao... Mrzim to! evo, potrudit ću se češće pisati.... praznici su super prošli, nikad ih neću zaboravit, najbolji do sada!
Božić: Najljepši dosad! Dočekan u Tortugi u krugu ljudi koje najviše volim: moji najdraži prijatelji i moj slatki, čupavi dečko!
Zabava i smijeh svakog dana... Doma sam bila 2 sata dnevno... genijalno!
Nova godina: Nakon dugog natezanja i živciranja ipak smo se organizirali i slavili kod Deana doma... Bilo je stvarno jako! Jedna od naših najboljih fešta dosada... Cuga, roštilj, muzika, pjesma, deranje, plesanje, uživanje... Bilo je jednostavno LEGENDARNO!!!!! Ovo je najviše moguće skraćena verzija jer mi se ne da opet pošto sam to opširno opisala prvi put (ono šta sam obrisala)... Ovaj ubacit ću vam ja tu i nešto sličica kad budem imala volje!
Onda sam tjedan dana otišla na skijanje u Austriju... Bilo je legendarno: fešta, zabava, skijanje, smijeh, pjevanje, glupiranje sa super ekipom! Jedino što me je ubijalo: svaku glupu sekundu moje su misli bile na Trsatu, u Tortugi, sa mojim društvom i sve je mirisalo i podsjećalo na pušku i sve one meni takoooo drage, drage ljude!
Onda je počela škola i vidila sam moj najdraži 1.c PSHG! Volim vas!
I iduću subotu od mog povratka se Tortugica zatvorila!!!! Ne pitajte me ništa!!!! To je mjesto gdje ostaju sve moje uspomene sve od kraja 8. razreda! Svaki put kada onuda prođem sjetiti ću se sretnih trenutaka, dana, mjeseci što sam tamo provela! No, život ide dalje i nije bitno gdje smo nego da smo svi zajedno! Je li tako???
I neznam što da kažem, bila sam na Škorinom koncertu u benčiću i bilo je baš dobro! Ovu subotu sam bila također u Benčiću i bilo je isto tako super...Pejaković...no dobro!
Ove praznike opet je otvoren "Kovač", kojeg je kupio Neven i promjenio mu ime u "Swing" ili tako nešto, ali za mene će to uvijek bit "Kovač"…
I sad tamo podosta visimo i podosta nam je dobro!
Malo me starci jebu u zadnje vrijeme ali ajmo ne o tome...
I još bi vam ja napričala puno, puno stvari, ali ipak dugo bi trajalo, a i da baš sve pišem ne da mi se, koga zanima neka me pita!!!!!

Još nešto, pošto nisam prije moram sad zahvaliti osobi koja mi je omogućila da prođem polugodište: [B]IVAN ŠEGOTA koji mi je objasnio matišu u zadnji čas i drugi sam dan odgovarala i imala 2 na polugodištu! Hvala ti Shaggy, da tebe nije bilo sad bih bila mrtva od strane staraca! Volim te puno![/B]

Eto ljudi, ja uživam u ovom životu, do maksimuma iskoristim svaki trenutak, VOLIM I VOLJENA SAM!!!!
Pozdrav cijelom mome društvu, mom voljenom, čupavom Puki, cijelom 1.C PSHG i svima koji me vole !!!!

P.S. ovaj post je napisan radi toga što me Bato zamolio i što sam mu obećala, pa ga puno pozdravljam i posvećujem mu ovaj post!


Post je objavljen 16.02.2006. u 00:16 sati.