Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umotvorine

Marketing

vat voz on maj majnd

Zar pisanje nije izvještaćeno? Kažen: «iden pisat» ili samo počnen pisat, al opet san većinom puta svjestan da želin pisat i da pišen, pa se automatski ubacin u taj film pisanja i samim time ubijen spontanost pisanja. Jedini je način da sve stvoriš prije u glavi bez namjere za pisanjem i onda to zapišeš.

E, pa onda zamisli da sada nema jer neki ljudi imaju krivi odnos prema tin stvarima , a ja te ne želin sjebat.i love you too much, too much. Ako ja curi ne želin srolat jednu zato šta je volin, jeli se ona ima pravo ljutit i jesan li ja stoga licemjeran?
Svi smo mi toliko prijetvorni i odvratni u obmanjivanju samih sebe i onih oko nas da mi se više gadi živiti uopće. Jedino šta me drži na životu je vanja, glazba i sve stvari koje još nisan proba u životu, a to je mnogo toga jer želin probat praktički sve.(ključna riječ je praktički, a njome se ograđujen od svih tih stvari koje bi mogli svrstat u sve, a koje možda i nisu tako privlačne)
Želin umrit nakon pada iz aviona u krevetu sa svojom ljubavi na more.10 km altitude.
Prle trenutno ne želi umrijeti jer mu je dobro s himenom, ali traži još. Trebaju mu orgije. Libido mu je «trough the roof», ali svejedno je high time-cymbaline (ivi sam jednoč napisao greškom high life-……excuse moi)
Tražim klavijturistu i basistu iz šib koji bi radili malo autorskog jazza, funka, reggaea, duba sve uz malo elektronike, a može i bez. Kontekt mi if ju vil.
Lik : Aj olmoust fiil sori for him bat aj dount koz ic ol hiz folt, end hiz folt onli
Iden leć



Post je objavljen 15.02.2006. u 23:12 sati.