Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

26.10.2005 Dosadno mi je

Pisala sam zadaće danas. Nisam već danima ništa pipnula, a ponovila sam malo i povoijest jer mi se zadnje vrijeme nije dalo baš pazit na satovima, mislim s obzirom na situaciju.
Dobila sam paket od mame. Haljina je predivna. Obući ću je za Haloween.
Mama mi je poslala previše čokolade, Remus i ja smo se tovili ko prasci, a podijelili smo kardo toga Siriusu, Jamesu, Lily, Aimee, Mayi, Sereni i Amy (s kojom sam sad dosta ok od kad je počela imat one snove vizije) i još mi je previše ostalo.
Mordor je skoro umro od sreće kad je vidio da mu je poslala njegove omiljene krokete i Campija, njegovog plišanog zeca koji mu služi za igru i za još neke stvari...
Razmišljala sam o tome što će biti nakon što završim školu.
Mislim, s većinom ću se rastati, a Remus..... Ja bih htjela dugu vezu, ali mi smo tek malo više od mjesec dana zajedno (ne računajući prekid) i već nam se toliko toga ispriječilo.... Što će biti s Voldemortom??? Dali će poginuti meni drage osobe ako se pridruže Redu?
Predosadno mi je zato sam se i bacila u razmišljanje.
Išla sam malo danas flautu vježbat u Sobu potrebe. Pozvala sam i Henriettu pa me pratila na klaviru.
Inače, ovih dana je Dumbledore dozvolio da se uči klavir i pjevanje u školi, a pošto smo mi jedine od starijih koje baš dobro to radimo, nas je zadužio. Ima jedna cura u Huflepuffu koja je 2.razred i isto tako svira klavir, ali je tek počela pa se Henrietta nada da će imati živaca da je uči (jer je mala rekla da želi kod Hen učiti).
Kad se malo slegnu stvari oko svega ovoga, dat ću obavijest za satove pjevanja, pa tko želi.... Samo da mi ne dođu Emille, Lucius , Severus ili neki od onih zlih Slytherinovaca (iz njihove kompanije).
McGonnagalica je zadužila mene i Remusa da pripazimo malo na prvašiće i drugašiće jer je čini se opet neka pobuna u điru, samo što su ovoga puta povkli i neke drugašiće sa sobom.
Serena me opet uvjeravala da ona nema veze s time. Ja sam joj rekla da joj vjerujem.
Kad sam već kod Serene, tu i tamo (kad stignem) pogledam kako napreduje njeno metamorfomiranje (meni ide super). Dosta je napredovala. Ah, ća ćeš. Ta su današnja djeca sve naprednija.


Post je objavljen 16.02.2006. u 17:08 sati.