Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elmariachi

Marketing

BANDERAS OPET REŽIRA

Image Hosted by ImageShack.us
Antonio Banderas završio je snimanje i skinuo Zorrovu masku. Sad će se ponovno uhvatiti redateljske palice. U Španjolskoj će režirati film o odrastanju adolescenata krajem '70-ih u Malagi.
Banderas se veseli svom drugom pokušaju kao redatelj nakon završetka snimanja filma o legendarnom Zorrou, koji se počeo prikazivati ovaj mjesec.
"To je lik koji mi se uvijek sviđao. Zorro mi je drag jer je radio za narod", kazao je Banderas u Madridu.
Filmski ljepotan kojega je '80-ih otkrio Pedro Almodovar ponovno će stati iza kamera u studenom radi snimanja filma El Camino de los Ingleses. To je njegovo drugo redateljsko djelo nakon Crazy in Alabama, koji je snimljen 1999. godine i u kojem glumi Banderosova supruga Melanie Griffith. Film će se snimati u Malagi u Španjolskoj.
"Povratak doma je veliko zadovoljstvo, kao i snimanje malog filma, u obiteljskom okruženju gdje stvarno mogu izraziti stvari koje osjećam", rekao je Banderas.
U El Camino de los Ingleses glumit će španjolska glumica Victoria Abril s kojom je Banderas glumio u Almodovarom filmu Veži me!.
El Camino de los Ingleses temelji se na istoimenom romanu Antonia Solera i priča o odrastanju adolescenata u Malagi krajem '70-ih godina.




Post je objavljen 15.02.2006. u 16:41 sati.