Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povucenimetalac

Marketing

“Can you feel my love buzz?”

Evo izvješća:...!!!

Pa da vas ne držim u neizvjesnosti...samo vam hoću reći da...sam razgovarao s tom curom!!! I dogovorili smo se za izlazak...
Jednostavno sam joj prišao i nekak započeo razgovor. (iako je pomalo bilo nespretno i smiješno). Mislim, nekak mi se čini da sam joj se JA čak i možda malo svidio. Ne znam. Ne želim ispast da sam neki umišljeni lik (što definitivno nisam). Ali mi se nekak to možda učinilo. Mislim, da sam joj se možda i svidio. U svakom slučaju, razgovarali smo o muzici (a naravno), filmovima i tim glupostima, a na kraju mi je dala broj mobitela i rekla da bi htjela da izađemo ponekad. Ja onak, presretan, zbunjeno je pogledam i kažem “Pa...ok, super. Kad bi ti pasalo?”. A ona će “Jel imaš kaj u planu za petak?”. A ja onak “Ma ne, nemam”, a ona “Pa super, vidimo se onda”. Da. Sjajno, kaj ne?!?! Fakat mi je totalno drago što sam nekak započeo taj razgovor. Ljudi, to vam je pouka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne bojte se, učinite prvi korak ak vam se osoba stvarno sviđa. Stvarno vam kažem. Mislim, ak se i razočarate, a jebiga, pa barem ste pokušali. I to je nešto.
I da, jučer mi je bio rođendan. Sad imam 17 godina, jebote!!! Još malo pa sam punoljetan!!! Čudno mi je sve to. Previše događaja u jednom danu.
I budući da vam jučer nisam uspio čestitat Valentinovo, to ću učiniti upravo sada. Pa, SRETNO VAM VALENTINOVO! (Ova čestitka je namijenjena i onima koji baš i ne vole ili ne priznaju taj dan. Iako se i ja slažem s vama, kao što sam napisao u prethodnom postu, da bi se ljubav trebala slavit svakog dana. I da je Valentinovo previše iskomercionalizirano).
Ok, ovaj post će vam bit možda dosadan jer vas gnjavim svojim životom i događajima, al jednostavno sam sretan i pišem o tom.

Pogledajte ovaj set bubnjeva... :P:


Pozdrav svima!!!


Post je objavljen 15.02.2006. u 10:36 sati.