Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

16. turnir ove školske godine u O.Š. 'N.Hribara' Velika Gorica – 14. 02. 2006

Nakon tjedna pauze uslijed mog putovanja evo nas opet u Hribaru na gou. Prošlogodišnja generacija je s izuzetkom Stjepana i Lovre potpuno odustala od goa, pa se broj učenika na ovoj go-sekciji nešto smanjio. Ipak nas ima, jer tu su novi mlađi učenici. Danas su nam se vratile dvije učenice. To su Monika i Lana. Pogledajmo rezultat najnovijih nadmetanja.
Pogledajmo što se sve zbivalo kroz konačni redoslijed. Igralo se go na 13x13, a Lana i Monika su igrale sve svoje partije atari-go prema kategorijama.

1. Stjepan Švigir 22. kyu, 11 bodova i sos 31
2. Lovro Blagaić 24. kyu, 9 bodova i sos 33
3. Marko Pukanić 25. kyu, 6 bodova i sos 37
4. Marko Grdenić 6. interna kategorija, 5 bodova i sos 36
5. Matija Pukanić 25. kyu, 5 bodova i sos 28
6. Lana Jurlina 1. interna kategorija, 4 boda i sos 40
7. Monika Mandić 1. interna kategorija, 4 boda i sos 37
8. Denis Nešić 6. interna kategorija, 3 boda i sos 40
Nove kategorije: 2. interna kategorija: Lana Jurlina i Monika Mandić

Stjepan je iovaj puta pobjedio, ali zamalo da i ne bude tako. U poslijednjem kolu je umalo izgubio od Marka Grdenića na 13x13. Bilo je samo 1,5 poen za Stjepana, ali je Marko igrao u svoj prostor i tako sebi oduzeo poen, a bilo je i još završnih nepreciznosti.
Drugi je bio Lovro, što se i očekivalo. Čak tri boda je pobjegao trećem Marku Grdeniću. Zanimljivi je da su i Stjepan i Lovro izgubili po jednu partiju atari-goa od Monike.
Marko Pukanić je odskočio na treće mjestu u poslijednjem kolu pobjedom protiv Denisa. Pobjedio je i brata Matiju, koji je često samo slagao kamenčiće bez razmišljanja.
Marko Grdenić je krenuo tek u drugoj polovini igranja kada je pobjedio Moniku i Denisa, te za samo malo izgubio od Stjepana.
Matija je danas igrao nekako nezainteresirano. Ipak je ostvario dosta vriejdnu pobjedu protiv Marka Grdenića.
Lana i Monika su svaka protiv četvorice oduzele po jedan bod. Obje su igrale početkom školske godine. U ovom srazu s puno jačim protivnicima, koji redovno dolaze na go, ostvarile su dovoljno bodova da pređu u višu 2. internu kategoriju.
Slijedeći utorak je opet go u Hribi.
Izvjestio bl. Muradenu

Post je objavljen 15.02.2006. u 09:03 sati.