Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

«Muka mi je svega» – 26.02.2006.

np Hatebreed – The Rise Of Brutality LP

Prigovaraju mi ovih dana da se blog pretvorio u 'turističku razglednicu' što je djelomično i točno, jer, naime, putovao sam zadnje vrijeme, a podneblje za fotografije je bilo idealno. Što ja tu mogu kada je tako. Činilo mi se da bi bila šteta propustiti to navesti, tako je ispalo, na kraju krajeva i vrijeme sam proveo van Makarske tako da «štofa» za postove nisam niti imao. Ili se ipak samozavaravam.
Međutim, pošto se približava prva godišnjica bloga sickofitall.blog.hr, točnije, 26.02.2006., nas nekoliko razmišljamo kako obilježiti taj dan. Pošto se na blogu ovih proteklih godinu dana moglo pronaći svakojakih vijesti – verziranih, modificiranih, te realnih – posebno u početku kada je izazvao nekoliko turbulencija među akterima postova, a ja zamalo nisam dobio i batine, razvio se je i otišao, mislim prirodno, u sasvim neke nove dimenzije. «Rockatansky naš svagdašnji» bio je light motiv za razvoj same ideje po uzoru, na primjer «Kafić Uzdravlje», a pošto je nastao na jedan sramotan dan, nazvan je ovako kako se i danas zove «muka mi je svega», iako je «Sick Of It All» moj omiljeni hardcore bend. Dakle, u Rockatanskom će nešto biti za obljetnicu, a što, ne znam niti ja u ovom momentu.
Za nastavak rada na njegovom sadržaju, rađaju se, naravno, i neke nove ideje. Kolega iz redakcije, Veselko, još nije u niti jednoj prilici predstavljen javnosti kroz «moje naočale», a upravo je on glavni lik prve priče serijala nepovezanih, ali u isto vrijeme, neuobičajenih storija o bitnim i dragim ljudima koji me okružuju. Tema je apsolutno zanimljiva, a i njega je zaintrigirala, tako da je odmah pristao na suradnju, iako intervju još nije napravljen. Uskoro će, Veso, smiri se.
Trenutno je u gradu Ante Tomić, gost Maje i Anđelka, a sve svrhom završetka svog najnovijeg romana. Njegova je prisutnost odmah poremetila raspored tema za nadolazeće Bookare, tako da će u četvrtak, umjesto po rasporedu predodređenih Dead Can Dance, biti Johnny Cashovo vrijeme. Nepotizam ljuti, nepotizam…


Post je objavljen 14.02.2006. u 20:26 sati.