Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bosanskilonac

Marketing

VALENTINOVO


Valentinovoo.Valentinovo je poslije Božića najiskomercijaliziraniji dan u godini.Lijepo i divno je sjetiti se svojih najdražih,no to možemo 365 dana u godini.Inače ok blagdan.
Počet ćemo sa danom u školi.Prvo smo dobili pisma iz ˝crvenog sandučića˝.Ja sam dobio 2.Jedan je bio od Karmen koja me podsjeća da moram platit alimentaciju,a drugi........Sljedeći sat je došla Mance(prof. iz matematike) i dala nam neke slikovne zadatke iz poučka o sinusu i kosinusu koji nisu bili baš previše zanimljivi.Na kraju sat nam je svima dala čokoladna srca.Prošle godine nam je ispekla i ofarbala srca od gline.Najveći poklon od profe iz osnovne bio bi kad te nebi taj tjedan omaložavala pred pločom.Mace je baš ok,osim kad ju uhvati pms.BTW Tadić neće umrijeti,zajeb,a baš sam se ponadao(zajebavam se).Izgleda da mu je nalaz krvi u redu.Jedinica je otišla sa zadnja dva sata kod ˝ortopeda˝,a zapravo je na Platku lomila kičmu na kratkim slalom skijama.Jebeš.Neke ruše profesori,a neki padaju sam od sebe.
PS:Treba mi ljubavi i to pod hitno jer bi mogao past u depresiju i navalit na čokoldu i pretvorit se u trebu post niže.HAHAHA.Ajde nisam baš tako labilan :)

Post je objavljen 14.02.2006. u 19:32 sati.