Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

20. 12.

prekosutra je taj dan , dan kad će nas pustit doma!!!
pozvat ću mayu i amy maya je pristala a amy moram pitat. draco se sprema za put natrag u london .jedva čekam bal…..a tek haljine i božićni shopping…
pansy je odmah rano ujutro otišla u dambov ured a ja sam ju sljedila, nije bila vesela…
počela sam prisluškivati:
p- profesore dambldor , ja sam upravo dobila pismo…( počela je cendrat), pa moja mama mi je upravo javila, pa znate-već-tko je opet napao i moj tata je jeko ozljeđen, nismo sigurni da će preživjet( e sad je već ridala i gušila se u suzama)

ja sam zaključila da sam čula dovoljno, odjurila sam u blagovaonicui sve ispričala mayi amy i mary . gledale su me u nevjerici i onda su u glas, ko isplanirano rekle –jadna pensy-.
i meni ju je bilo žao ,prvi put u životu , kolko god sam ju mrzila, bilo mi je žao pensy. na proricanju sam se gadno posvađala s harryem. bilo je nesuglasica , ma kakvih nesuglasica počeo me vrijeđat i prigovarat. nije mi stalo da se pomirimo. uopće.
hary je sad djelovao kao zadnje đubre. na klizanju smo ja i draco vježbali umijetnički program, koji draco mrzi jer je to kako kaže za pedere ali iz poštovanja prema meni sve jedno radi što je hoću. hehehe!
nije bilo zanimljivo danas kiss, javim se iz NYC-a

KISS, FOREVER YOURS LENNA V.


Post je objavljen 14.02.2006. u 16:21 sati.