Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigmamma

Marketing

Valentfakingtinovo

Valentinovo-još jedno komercijalno isfurano sranje.
Ja zaista nisam isfrustrirana babai totalno me ne diraju stvari koje diraju druge...ali ovo mi baš gazi po prstima da se jednostavno moram izut.

Koje jebeno Valentinovo?
Ne sjećam se kad sam prvi put čula za to, ali da se to iole poštovalo, slavilo ili obilježavalo, ta valjda bi zapamtila, pobogu?

Sad su odjednom svi mediji zatrpani reklamama s crvenim srcima, proljevasto-pekmezaste, tobože nježne poruke iskaču iz svih otvora, mjesta, pukotina, rupa, izbočina, udubina...
Stvarno mi probava proradi kad šestoosamdesetidevetipo puta dnevno čujem VALENTINOVO...

Aaaaaaahh...odmah se oraspoložim i dođe mi da zavolim svog dečka, pardon, čovjeka...
Prošle godine nas je moja (inače neromantična) kuma, nagovorila da odemo van na večeru dok ona čuva posranca (kako je to izgledalo nećete pročitati u ovom nastavku Gratakaže :D).
BigMamma se utegla u suknju (viš, dobro sam se sjetila da je imam!), majicu na preklop, špicoke na petu, čak sam i broš, iako to inače ne koristim, opizdila preko sise.
Prvo smo 2 (slovima DVA) sata kružili po Zagrebu jer su svi jebeni restorani u gradu (o majke mi, otvorit ću restoran kad tad) bili krcati...da bi se na kraju iznervirani parkirali oko 6 kilometara dalje od trga i pješačili do Bobana (u kakvom su mi noge bile stanju i kakve sam grčeve imala o faci, bolje da ne znate - 40kila gore-dole ostavi itekakvog traga na kopitima) da bi tamo čekali sat vremena na stol u odjelu za nepušače (bilo je dovoljno skinuti čizmu da mi iste sekunde donesu i pepeljaru i cigarete i upaljač s logo-om).
I onda nam nakon nepunih sat vremena diskretno dadnu (oh, tako sam željela upotrijebiti ovu riječ jednom) znak okom "vrijeme je da dignete svoje guzice i prošetate nove čizme".

Ove godine, bog me mazo, ako dobijem cvijeće...bacit ću mu ga u glavu.
Ja naime, ne volim cvijeće, odnosno da se ispravim...ja obožavam cvijeće ali ne volim skupe bukete jer mi uvenu nakon pola sata. Draže mi je primiti neku zelenu biljku u lijepom piteru.
Ja love i tako nemam pa sve da mu i hoću pokazat kako ga odjednom volim upravo 14.02, nemam mu što kupit.
Tako da će dobit jedan lijepi post-it žute boje i dat ću mu piške navečer.
Možda mu 5 puta više nego ostalih dana kažem da ga volim.



Post je objavljen 14.02.2006. u 01:29 sati.