Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obiteljpedera

Marketing

Kazu vrijeme lijeci sve rane, i covjek je pametniji nakon prospavane noci. Meni je vec proslo 2 godine od noci kada mi je muz rekao da je peder.

Mislila sam iskociti iz svoje koze, vozili smo se u autu, njegova mama je cuvala djecu, a on mi je onako usput rekao da je peder. Kao da me pita sto je za rucak?
Meni se ucinilo da mi se to vec dogodilo, kao da je to san, onda mi je doslo do mozga. On je vozio auto, a ja sam razmisljalja da iskocim iz auta i da nestanem.

Naravno, nisam ucinila nista od toga. On je stao i onda mi je rekao da se on osjeca kao peder, i da voli muske, da se u mene zaljubio ali da me voli kao prijateljicu a ne kao zenu. SVe je bilo kao u Oprah show. Tada nisam nista povezala, mislila sam privlace ga muski, nisam mogla zamisliti da ce on spavati s njima. On to tada nije niti rekao, a covjek voli vjerovati u ono sto zeli. Ja sam povjerovala da on samo to sve zamislja jer do tada niti smo imali sexualnih problema, pa napravili smo 2 djece.

Onda sam mu rekla da vozi doma, i neka sve to kaze i mami. REkao je mami cim smo usli na vrata, zena se skoro skamenila, onda je bilo placa, majka mu je rekla kako moze tako nesto umisljati a ja sam mislila mama ce ga razuvjeriti. Ni jedna nije skuzila sto je on rekao. Mama i dalje vjeruje da on samo zamislja kako su mu privlacni muskli, moli se Bogu da mu da pameti, a ja sam saznala nakon nekih pola godine od tog dana da on zapravo spava s muskima, i to ne jednim nego koga nadje preko weba.

Njegova mama mi je bila spas u te prve dane, to je bio skoro kao pakao. On nam nije pricao nikakve detalje nego je samo rekao da je on peder. Mama je govorila, to je neko bacio neki urok na njega, moli se Bogu. Molim se ja Bogu i stvarno vjerujem u njega, jer ja ovo ne mogu sama nositi, on nosi dio za mene. Ali njega nista ne moze vise vratiti. On je stvarno peder.


Post je objavljen 14.02.2006. u 00:17 sati.